Семейство по френски

(0 мнения)
-10%
17.00 лв. 15.30 лв.
изчерпана

Анотация

Истинската история на една американка, която сбъдва своята френска мечта. „Семейство по френски“ е топъл разказ за ново начало, културни различия, кулинарни изкушения, малки недоразумения и голяма любов!
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

добави в goodreads

сподели

още книги от този жанр

Историята на Веран е удивително питателна и богата като френската кухня, описана на страниците й. 
Мишел Гейбъл, автор на бестселъра „Парижкият апартамент” 

Съдбата на Саманта прилича на приказка, но напълно действителна и изненадващо искрена. И докато приказките свършват с „и заживели щастливо”, Семейство по френски започва оттук. Един французин и неговите две пораснали деца, загубили майка си, една американка и зелените поля на Прованс – това са съставките, от които Саманта Веран е готова да забърка новия си живот. Рецептата на пръв поглед е лесна, но в живота, както и в кухнята, винаги има място за изненади. 
Още в мига, в който самолетът каца на френска земя, Саманта разбира, че френската й приказка ще е пълна с неочаквани обрати – включително сърдити тийнейджъри, нашествие от бълхи и езикова бариера, която често се спуска в най-конфузните ситуации. Но когато съдбата ти предлага втори шанс в живота и любовта, не можеш да откажеш, колкото и да е трудно.

Топла и искрена, забавна и сърцераздирателна, Семейство по френски събира изпитанията на новото начало, малките ежедневни проблеми и големия празник на любовта. Оформена като шеговита рецепта, книгата включва и съвсем реални френски рецепти, които всеки може да опита у дома. Защото ключът за създаване на щастливо семейство е любовта, а ключалката често е някъде в кухнята.
-10 % Семейство по френски Саманта Веран 17.00 лв. 15.30 лв. изчерпана


-10 % Семейство по френски Саманта Веран 17.00 лв. 15.30 лв. изчерпана
-10 % Семейство по френски Саманта Веран 17.00 лв. 15.30 лв. изчерпана

Книги от същия автор

-10 % Изчерпан продукт Саманта Веран 14.39 лв. 15.99 лв.