Последен в мрака

(0 мнения)
-10%
17.99 лв. 16.19 лв.

Анотация

„В мрака“ е риалити шоу, което тества границите на човешката издръжливост. Дванайсет мъже и жени са изпратени в изолиран планински район и изправени пред предизвикателства, които надхвърлят представите за приемливо. Докато те се състезават, светът извън предаването е разтърсен от гибелна катастрофа…
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

добави в goodreads

сподели

още книги от този жанр

ТЕ ТЪРСЕХА ПРИКЛЮЧЕНИЕ. ПОЛУЧИХА КОШМАР.  
В МРАКА е риалити шоу, което тества границите на човешката издръжливост. Дванайсет мъже и жени, жадуващи за приключение, пари или слава, са изпратени в изолиран планински район и изправени пред предизвикателства, които надхвърлят представите им за приемливо. Докато участниците се състезават, светът извън предаването е разтърсен от гибелна катастрофа и неусетно реалност и риалити се размиват…

Провокативният дебютен роман на Александра Олива „Последен в мрака” ни предизвиква да си дадем сметка как медиите променят начина, по който възприемаме света, и колко лесно се поддаваме на манипулациите им. Правата за издаване на книгата са закупени „на зелено” от 26 издателства в цял свят. За да се подготви за написването й, младата авторка се впуска в тежък курс по оцеляване в пустинята, където не разполага с почти никакви припаси и я обучават първокласни експерти.

Книгата е номинирана за Goodreads Choice Awards 2016. 

„Последен в мрака” с лекота преплита две от маниите на съвременното общество – опасността от глобална катастрофа и фалшивия драматизъм на риалити телевизията – в безстрашна история за човешката психика под стрес. Това е изпипан, провокиращ размисли дебют. – Джъстин Кронин, автор на „Проходът” 

Неизличим от съзнанието, хитро замислен и увлекателно написан роман за всеки, който някога си е казвал, че риалити телевизията вещае края на света. – Карън Джой Фаулър, автор на „Напълно изгубили себе си”
-10 % Последен в мрака Александра Олива 17.99 лв. 16.19 лв. добави в кошницата


-10 % Последен в мрака Александра Олива 17.99 лв. 16.19 лв. добави в кошницата
-10 % Последен в мрака Александра Олива 17.99 лв. 16.19 лв. добави в кошницата