Нашата мечтана сватба

(0 мнения)
-10%
15.00 лв. 13.50 лв.

Анотация

„Нашата мечтана сватба в лесни стъпки“ е практична и забавна книга за съвременната българска сватба – такава, каквато се случва в действителност днес! С нейна помощ ще направите успешно първата стъпка към най-голямото приключение в живота си.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

добави в goodreads

сподели

още книги от този жанр

И така! Получихте предложение за брак? Честито и  поздравления за решителната стъпка! Предстоят ви вълнуващи месеци, в които да очертаете с щрихи, цветчета и балончета вашия сватбен ден. За да не изпаднете в нервна криза още в началото на този процес, ви предлагам оптимизирана последователност от стъпки, които да предприемете при организирането на вашата сватба.

Така започва своя сватбен пътеводител авторът Николай Митев – сватбен фотограф, заснел над 300 сватби в цяла България.
Семпла или пищна, скромна или разточителна, с 20 или с 300 гости – каквато и да е сватбата, доверете се на Ники. Години наред хиляди младоженци се вслушват в съветите от блога му относно важните въпроси като бюджета, подходящите дати за сключване на брак, популярните локации и т.н. 
Сега за пръв път той пише книга за българската съвременна сватба – такава, каквато се случва в действителност днес, без преводи на чуждестранни съвети, които не са съвсем приложими у нас, или препратки към остарели ритуали и традиции.

Направете успешно първата стъпка към най-голямото приключение в живота си!
-10 % Нашата мечтана сватба Николай Митев 15.00 лв. 13.50 лв. добави в кошницата


-10 % Нашата мечтана сватба Николай Митев 15.00 лв. 13.50 лв. добави в кошницата
-10 % Нашата мечтана сватба Николай Митев 15.00 лв. 13.50 лв. добави в кошницата