Пощенската картичка

(0 мнения)
-10%
16.99 лв. 15.29 лв.
изчерпана

Анотация

От мъгливата Шотландия до екзотичен Египет, от военен Лондон до дивата австралийска пустош, Лия Флеминг отвежда героите си на емоционално пътешествие през най-бурните десетилетия на двайсети век с една история за любовта, загубата и стойността на семейството.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

добави в goodreads

сподели

„Впечатляващ исторически роман, който остава в мислите дълго след отгръщането на последната страница… „Пощенската картичка” е истинско съкровище! Лия Флеминг е роден разказвач!”

Кейт Аткинсън

 

Австралия, 2002 година. Талантливата оперна певица Мелиса наскоро е спечелила престижна стипендия, за да продължи образованието си в Лондон. Но преди заминаването си трябва да се сбогува с тежко болния си баща. На смъртния си одър той й разкрива, че не познава своя произход, и я моли да научи повече за живота му в Европа като дете. Въоръжена с кутия, пълна със семейни реликви, младата жена поема на дълго, изпълнено с препятствия пътешествие в търсене на корените си. 

Великобритания, 1923. Седемгодишната Каролайн расте на воля в красиво старинно имение в шотландската провинция. Своенравното момиченце обожава белгийската си бавачка и с нетърпение очаква посещенията на леля си Фийби – единствената й жива роднина, от Лондон. Красивата леля е актриса и я глези като никой друг. Но тайната, която пази, ще преобърне живота на Каролайн завинаги.

От мъгливата Шотландия до екзотичен Египет, от военен Лондон до дивата австралийска пустош, британската писателка Лия Флеминг отвежда героите си на емоционално пътешествие през най-бурните десетилетия на двайсети век с една история за любовта, загубата и стойността на семейството.

-10 % Пощенската картичка Лия Флеминг 16.99 лв. 15.29 лв. изчерпана


-10 % Пощенската картичка Лия Флеминг 16.99 лв. 15.29 лв. изчерпана
-10 % Пощенската картичка Лия Флеминг 16.99 лв. 15.29 лв. изчерпана