Убийството на художника

(0 мнения)
-10%

Автор: Луиз Пени

15.99 лв. 14.39 лв.

Анотация

Добре дошли в света на брилянтния детектив с необикновен ум – инспектор Гамаш, легенда от ранга на Еркюл Поаро, госпожица Марпъл и Шерлок Холмс!
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

добави в goodreads

сподели

още книги от този жанр

Блестящ дебют, отличен с 11 литературни награди

ДОБРЕ ДОШЛИ В СВЕТА НА БРИЛЯНТНИЯ ДЕТЕКТИВ С НЕОБИКНОВЕН УМ – ИНСПЕКТОР ГАМАШ, ЛЕГЕНДА ОТ РАНГА НА ЕРКЮЛ ПОАРО, ГОСПОЖИЦА МАРПЪЛ И ШЕРЛОК ХОЛМС!

В планините на Квебек е скътано идилично канадско селце, което няма да намерите на никоя карта. Там животът е така спокоен, че на местните и през ум не им минава да заключват домовете си... докато една сутрин обичаната и уважавана от всички художничка Джейн Нийл е намерена мъртва в гората. Пронизана със стрела право в сърцето. Случаят със странната смърт е поверен на блестящия главен инспектор от отдел „Убийства“ Арман Гамаш. Истинска знаменитост в полицейските среди, проницателният детектив пристига от Монреал с екипа си, за да разгадае мистерията. Местните жители са убедени, че става дума за нещастен случай при лов, но Гамаш бързо проумява, че в наглед притихналото селце всеки пази тайни и се крие зад маски. И че ключът към загадката навярно е в необикновената картина, нарисувана от художничката, малко преди да умре…

Луиз Пени е единствената в света петкратна носителка на литературния приз „Агата Кристи. Романите й са преведени на повече от трийсет езика и са издадени в многохилядни тиражи за радост на любителите на криминални романи в цял свят. Още с първият си роман – „Убийството на художника“, печели 11 литературни награди, между които „John Creasy New Bloody Dagger“, „Arthur Ellis Award“, „Anthony Award“, „Dilys Award“, „Barry Award“!

Увлекателен роман, в който човешките взаимоотношения са не по-малко важни за авторката от самата криминална загадка.

-10 % Убийството на художника Луиз Пени 15.99 лв. 14.39 лв. добави в кошницата
Луиз Пени единствената в света деветкратна носителка на литературния приз „Агата Кристи“ и е удостоена с Ордена на Канада за приноса й в литературата и канадската култура. Романите й са преведени на повече от трийсет езика и са издадени в многохилядни тиражи.

-10 % Убийството на художника Луиз Пени 15.99 лв. 14.39 лв. добави в кошницата
-10 % Убийството на художника Луиз Пени 15.99 лв. 14.39 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-10 % Жестокият месец Луиз Пени 14.39 лв. 15.99 лв.
-10 % Камъкът на смъртта Луиз Пени 14.39 лв. 15.99 лв.
-10 % Отровни думи Луиз Пени 15.29 лв. 16.99 лв.
-10 % Сенки в снега Луиз Пени 15.29 лв. 16.99 лв.
-10 % Измамна светлина Луиз Пени 15.29 лв. 16.99 лв.
-10 % Светлина в пукнатините Луиз Пени 16.19 лв. 17.99 лв.