Блог на СофтПрес

„Христо Стоичков. Историята“ – в края на октомври

11 септември 2018 Издателството, Предстоящо

Поради големия читателски интерес и постъпилите в редакцията на „Софтпрес“ многобройни запитвания решихме да споделим информация за предстоящото издание „Христо Стоичков. Историята“.


Книгата ще бъде достъпна за предварителни поръчки* в сайта на Софтпрес на 1 октомври 2018 година и ще излезе от печат в края на същия месец. Когато фиксираме точна дата, ще уведомим своевременно всички, проявили интерес до този момент.

 

За съжаление няма възможност за поименни автографи на поръчаните книги, тъй като към момента на излизане на „Христо Стоичков. Историята“ господин Стоичков няма да е в България заради служебни задължения. През декември обаче, по време на Зимния панаир на книгата, ще бъде организирано специално представяне на изданието и среща с авторите Христо Стоичков и Владимир Памуков в София.


Молим ви за още малко търпение и обещаваме, че чакането ще си струва!

 

Екипът на издателство Софтпрес

*Какво е „предварителната поръчка“ и кога ще си получа книгата?

Даваме възможност на верните си читатели първи да получат достъп до най-новите ни заглавия. Предварителна поръчка“ означава, че вие заявявате своя екземпляр от книгата още по време на производствения процес. Този процес трае между две и три седмици – в описанието на книгата, която сте избрали, има дата на излизане. Тя е ориентировъчна и за датата, на която ще получите своята книга. Точната дата на доставка зависи от вашия адрес и графика на куриерите. Издателство Софтпрес“ работи с куриерска фирма Рапидо“.