Блог на СофтПрес

Книги на „Софтпрес“ за четене в мобилно приложение

19 ноември 2020 Издателството

От днес може да закупите издания на „Софтпрес“ в електронен формат. Бързо, лесно и удобно откривате следващата си любима книга сред селекцията от нови и вече познати заглавия, които стават достъпни като е-книги благодарение на мобилното приложение Bookpad. В рамките на няколко клика и за броени секунди избрания роман пристига при вас, готов да ви отведе на вълнуващо приключение в света на литературата, където разплитате мистериозни убийства, пътувате назад във времето, изживявате магията на любовта и срещате вълшебни създания. И всичко това се случва от уюта на вашия дом, без да се налага да излизате.

Какво представлява Bookpad? Това е приложение за четене на книги на мобилни устройства, които работят с Android и IOS. Bookpad позволява да четете и съхранявате електронни книги, които сте закупили от сайта на издателството, и превръща вашия телефон или таблет в лична виртуална библиотека.

Как работи? В сайта на „Софтпрес“ избирате книгата, която искате да четете в електронен формат. Попълвате формуляра и извършвате плащането, а след това получавате мейл с линк, от който да свалите приложението Bookpad, за да започнете да четете своята книга. Интерактивният и модерен дизайн ви позволява да четете навсякъде и по всяко време, приближавайки се максимално до удоволствието от четенето на хартиено копие.

Електронните книги на „Софтпрес“  ще откриете тук.

Пожелаваме приятно четене!