Блог на СофтПрес

Здравей, септември! Акции и промоции с книгите на Софтпрес!

01 септември 2015 Промо, Събития

Септември е месец на промени и нови начала. Трябва отново да свикнем с по-строгото облекло, подходящо за офиса, да заменим сандалите със затворени обувки, да подготвим учениците за първия учебен ден и да начертаем семейните планове за остатъка от годината и началото на следващата.

плазма_промоКакъв по-добър начин да изпратим лятото от този да опресним знанията си по даден език или да започнем да учим нов?
Издателство „Софтпрес“ и книжарници „Хеликон“ започват кампания, която ще продължи до края на месеца. Купете самоучител от поредицата „Научи сам“ и вземете своя подарък – сборник с тестове и упражния по граматика от престижното немско издателство Langenscheidt за съответния език!

Самоучителите от тази поредица са компактни, съдържат 30 тематични урока с автентични диалози, покриващи всички важни теми от ежедневието: култура, свободно време, работа. Ще ви дадат и информация за културните особености на съответната държава.

плазма_умОтново в „Хеликон“ почитателите на приложната психология ще получат уникалната възможност да се сдобият с две от най-важните книги за здраве и психология на цената на една. Първата е „Доктор Ум“ – написана от дипломиран лекар, това е книга, която ще ви предложи безспорни доказателства, че човешкото тяло притежава вродена способност да се самолекува и единственото, което ни е нужно, за да я отключим и използваме, е нашият ум. Като подарък към нея ще получите един от най-големите бестеселъри – изключителната „Е на квадрат“ от Пам Граут. Тя е различна от всичко, с което сте се сблъсквали. Макар да е написана толкова свежо и позитивно, че със сигурност ще ви накара да се усмихвате, книгата предлага безспорни научни доказателства, че съзнанието променя действителността.

Промоцията важи от 1.09.15 до 30.09.15 в книжарници Хеликон и онлайн на helikon.bg

През септември ще проведем и две сепциални кампании с Kaufland, с които си партнираме успешно и радваме хиляди почитатели на книгите от години. b_a1d3291b109d84df7d8fdf2ac591550f

От 31.08 до 06.09 в магазините на веригата ще се предлага специален промо комплект, включващ книгите „Български народни приказки“ и „Хитър Петър“ на ексклузивната цена от 5,99 лв.

Следващата ни промоция ще зарадва почитателите на трилърите. От  14.09 до 20.09 те ще могат да закупят две книги от поредицата „Хит трилър“ – романите „Тя отказва да умре“ и „Не поглеждай назад“ – в промо комплект на цена 14,99 лв.

 

Следете нашия блог за още промоции, намаления и акции!