Езикът C++

(0 comments)
-10 %
6.00 BGN 5.40 BGN
Out of stock

Summery

Ръководството разглежда най-новия стандарт за C++, наречен ANSI C++. Предназначено е за хора, които искат да се научат да програмират на езика C++.

INFORMATION

add to favorites

Share

Езикът C++

Ръководството разглежда най-новия стандарт за C++, наречен ANSI C++, който беше публикуван в края на 1997 година. Въпреки че от тогава изминаха над 3 години, голяма част от програмистите на C++ все още не са напълно запознати с последните стандартизирани нововъведения, каквито са например шаблоните. Ако тепърва започвате изучаването на езика, това ръководство е точно за вас. Материалът е стегнат и систематизиран, а примерите са кратки и конкретни, без излишни претрупвания, които да ви обременяват допълнително.

Разгледаните теми включват:

- Основните конструкции в езика C++

- Създаване и използване на обекти

- Работа с виртуални функции и полиморфизъм

- Използване на шаблонни функции и класове

- Работа с именовани пространства

- Използване на различни компилатори

За кого е предназначено ръководството?

Това ръководство е предназначено за хора, които искат да се научат да програмират на езика C++. Не е задължително да имате основни познания върху някой друг език за програмиране. Разбира се, ако знаете друг език или имате други компютърни познания, те ще ви помогнат за по-доброто разбиране на материала, въпреки че това не е от голямо значение. Разбира се, представеният материал може да се използва и като справочник дори от по-опитните програмисти.

 

-10 % Езикът C++ Софтпрес 6.00 BGN 5.40 BGN Out of stock


-10 % Езикът C++ Софтпрес 6.00 BGN 5.40 BGN Out of stock
-10 % Езикът C++ Софтпрес 6.00 BGN 5.40 BGN Out of stock