Adobe Dreamweaver CS3 Официален учебен курс

(0 comments)
-10%
25.00 BGN 22.50 BGN
Out of stock

Summery

Книгата обхваща ключовите умения при работа с Dreamweaver CS3 и осигурява безброй съвети и техники, които ще ви помогнат да бъдете по-продуктивни в работата си. Научете как да създавате и управлявате уебсайтове и да изграждате сложни интерфейси.

INFORMATION

add to favorites

Share

ОФИЦИАЛЕН УЧЕБЕН КУРС
Adobe DREAMWEAVER CS3

Официалното ръководство за самообучение от Adobe Systems 

   

Най-бързият, най-лесният и най-задълбочен начин за усвояване на Adobe Dreamweaver CS3

 

Classroom in a Book – световната бестселърна поредица от практически самоучители за софтуер ви позволява да научите бързо и лесно функциите на съответния програмен продукт на Adobe. Classroom in a Book предлага това, което не може да предложи никоя друга книга или програма за обучение – официален учебен курс от Adobe Systems Inc, разработен от експертите на Adobe и използван в собствените учебни зали и лаборатории на Аdobe.

 

„Adobe Dreamweaver CS3 - oфициален учебен курс –” съдържа 12 урока и 2 бонус урока онлайн. Книгата обхваща ключовите умения при работа с  Dreamweaver CS3 и осигурява безброй съвети и техники, които ще ви помогнат да бъдете по-продуктивни в работата си. Допълнителни упражнения  и компактни специализирани учебни материали ще ви помогнат бързо да се превърнете в професионален потребител на Dreamweaver. Можете да проследите книгата от началото до края й или да преминете само тези уроци, които ви интересуват.

 

Научете как да създавате и управлявате уебсайтове, да изграждате сложни интерактивни интерфейси, да включвате графични елементи, текст, видео и много повече!

 

От какво се нуждаете, за да използвате тази книга: самият софтуер Adobe Dreamweaver CS3, за Windows или за Mac OS.

 

Включва CD с файлове към уроците и  учебни филми.

-10 % Adobe Dreamweaver CS3 Официален учебен курс 25.00 BGN 22.50 BGN Out of stock
-10 % Adobe Dreamweaver CS3 Официален учебен курс 25.00 BGN 22.50 BGN Out of stock
-10 % Adobe Dreamweaver CS3 Официален учебен курс 25.00 BGN 22.50 BGN Out of stock