Съкровището на антикваря

(0 comments)
-10%
14.99 BGN 13.49 BGN
Out of stock

Summery

В.Смолин се е сдобил с ценната императорска колекция от яйца на Фаберже и планира спокоен живот с младата си приятелка. Професията му обаче изисква друго – винаги да е с една крачка пред съперника, да разкрива тайни и да възстановява справедливостта.

INFORMATION

add to favorites

Share

А. Бушков

 

Съкровището на Антикваря

СВЕТОВЕН БЕСТСЕЛЪР

Смолин се гмурка в мътните води на живота, интригите и капаните на шантарската мафия.

 

Василий Смолин се е сдобил с ценната императорска колекция от яйца на Фаберже и вече планира спокоен живот с младата си приятелка. Професията му обаче изисква друго – винаги да е с една крачка пред съперника, да разкрива тайни и да възстановява справедливостта. Изваждането на цяло съкровище от дъното на река Шантара може да е сложно техническо предизвикателство, но истинската опасност се крие другаде. Във финалната книга от тази шеметна остросюжетна трилогия антикварят трябва да внимава да не потъне в мътните води на живота, интригите и капаните на шантарската мафия.

 

Признатият майстор на съвременната остросюжетна проза Александър Бушков прекарва много време в изучаване на търговията с антикварни предмети, преди да поеме новото предизвикателство – серията „Антикварят”. След бестселър успехите на популярната му поредица „Пираня” в Русия и чужбина, не на последно място и в България, руският автор ни потапя в съвършено нов свят, за който никога не сме подозирали. Този свят съществува и си има свои правила, тънкости, неписани закони и кодекс на честта.

 

Други книги от поредицата:

Книга 1 - Антикварят

Книга 2 – Последният Великден на императора

-10 % Съкровището на антикваря А. Бушков 14.99 BGN 13.49 BGN Out of stock


-10 % Съкровището на антикваря А. Бушков 14.99 BGN 13.49 BGN Out of stock
-10 % Съкровището на антикваря А. Бушков 14.99 BGN 13.49 BGN Out of stock

Other books by this author

-10 % Out of stock А. Бушков 13.49 BGN 14.99 BGN
-10 % Out of stock А. Бушков 13.49 BGN 14.99 BGN