Антикварят

(0 comments)
-10%
14.99 BGN 13.49 BGN
Out of stock

Summery

Василий Смолин е антиквар, който в опасните среди на този занаят е със славата на специалист. Нюхът му и познанията за старинни предмети на изкуството цял живот са го водили по пътя към успеха, макар цената често да е твърде висока.

INFORMATION

add to favorites

Share

А. Бушков

 

Антикварят

СВЕТОВЕН БЕСТСЕЛЪР

 

Василий Смолин е антиквар, който в опасните среди на този занаят е със славата на специалист: мъж, малко над петдесетте, два пъти осъждан и лежал по затворнически лагери. Той може да даде отпор на банда биячи с изкуството на фехтовката и е любимец на жените. Нюхът му и познанията за старинни предмети на изкуството (и за техните фалшификати) цял живот са го водили по пътя към успеха, макар цената често да е твърде висока.

Потопете се в свят на история, изкуство, измами, машинации, колекционерски дух и опасни жени.

 

Признатият майстор на съвременната остросюжетна проза Александър Бушков прекарва много време в изучаване на търговията с антикварни предмети, преди да поеме новото предизвикателство – серията „Антикварят”. След бестселър успехите на популярната му поредица „Пираня” в Русия и чужбина, не на последно място и в България, руският автор ни потапя в съвършено нов свят, за който никога не сме подозирали. Този свят съществува и си има свои правила, тънкости, неписани закони и кодекс на честта.

 

Други книги от поредицата:

Книга 2 – Последният Великден на императора

Книга 3 – Съкровището на Антикваря

-10 % Антикварят А. Бушков 14.99 BGN 13.49 BGN Out of stock


-10 % Антикварят А. Бушков 14.99 BGN 13.49 BGN Out of stock
-10 % Антикварят А. Бушков 14.99 BGN 13.49 BGN Out of stock

Other books by this author

-10 % Out of stock А. Бушков 13.49 BGN 14.99 BGN
-10 % Out of stock А. Бушков 13.49 BGN 14.99 BGN