Как страхът управлява хората

(0 comments)
-10%
15.00 BGN 13.50 BGN
Out of stock

Summery

Човешката психика е податлива на външно влияние. Въпреки това фината, лесно възбудима психика често предизвиква у хората не само естествени, но и голям брой мними страхове, създадени от собственото ни въображение.

INFORMATION

add to favorites

Share

психология на СТРАХА
Как страхът управлява хората

  • От какво най-много се боите
  • Механизмите на психологическата защита
  • Как разумът побеждава страха

Човешката психика е податлива на външно влияние – това е заложено у нас от самата природа, за да не сме в постоянен конфликт с обкръжаващия ни свят, а да можем леко да се приспособяваме към него. Въпреки това фината, лесно възбудима психика често предизвиква у хората не само естествени, но и голям брой мними страхове, създадени от собственото ни въображение.

Книгата на професор Юрий Шчербатих е написана увлекателно, достъпно и съдържа много примери от реалния живот. Тя ще ни помогне да се ориентираме в това явление, да разберем причините за появата на страха и механизмите на неговото въздействие.

Съветите на автора ще ни научат как да се борим успешно със собствените си тревоги и страхове, да запазим самоувереността и присъствие на духа във всякакви ситуации и да намерим верния подход за оказване на помощ на нашите близки хора.

С тази книга авторът иска да постигне едно: “Поне малко да намалеят тревогите и страховете на читателите.”

 

Юрий Шчербатих е професор по психология и доктор на биологическите науки към Московския хуманитарно-икономически институт. Над десет години изследва проблемите на стреса и методите за преодоляването му и защитава докторска дисертация на тази тема. Автор е на над сто научни труда, на четири учебника и на десет книги по популярна психология, продадени в Русия в над 400 000 тираж.

-10 % Как страхът управлява хората Юрий Шчербатих 15.00 BGN 13.50 BGN Out of stock


-10 % Как страхът управлява хората Юрий Шчербатих 15.00 BGN 13.50 BGN Out of stock
-10 % Как страхът управлява хората Юрий Шчербатих 15.00 BGN 13.50 BGN Out of stock