MySQL 5.0 Официално ръководство за сертифициране

(0 comments)
-10%
25.00 BGN 22.50 BGN
Out of stock

Summery

Описани са всички концепции, принципи и техники, необходими като знания за изпита, а на компактдиска са записани много помощни материали, примерни въпроси и примери от реалния свят.

INFORMATION

add to favorites

Share

MySQL® 5.0

Официално ръководство за сертифициране

Подготовка за успешно полагане на изпитите MySQL Certified Developer и MySQL Certified Database Administrator

Програмата за MySQL сертифициране е внимателно разработен, висококачествен процес, който служи за проверка на уменията ви в проектирането, поддръжката и администрирането на бази данни и приложения, изградени на базата на MySQL.

Тази книга, MySQL 5.0 – Официално ръководство за сертифициране, служи и за двата изпита – MySQL 5.0 Certified Developer и MySQL 5.0 Certified DBA, – и е единствената, която е напълно достатъчна за подготовката и за двата. Описани са всички концепции, принципи и техники, необходими като знания за изпита, а на компактдиска са записани много помощни материали, примерни въпроси и примери от реалния свят.

Сертифицираните компютърни специалисти знаят, че притежаването на доказани, уважавани документи може да ги придвижи напред в кариерата им, да ги направи по-добри, по-производителни служители във фирмата им. Но каквато и да е причината да тръгнете по пътя на сертифицирането, MySQL 5.0 – Официално ръководство за сертифициране ви дава необходимата информация за по-пълното опознаване на технологиите в MySQL и подготовка за изпитите.

Пол Дюбоа е член на екипа, изготвящ документацията на MySQL и е лидер сред авторите на тема MySQL. Една от книгите му, MySQL, се счита за основен източник за използването, администрирането и програмирането с MySQL.

Стефан Хинц е ръководителят на екипа, отговорен за създаването на документацията на MySQL, бивш преподавател по MySQL и човекът, превел на немски език MySQL Reference Manual.

Карстен Педерсън е отговорният мениджър по сертификацията на MySQL AB и е начело на разработката на сертификационната програма от началото й. Провеждал е курове за MySQL в редица държави.

„Сертификатът за MySQL е уважаван международен документ, доказващ достоверно, че специалистът има необходимите знания и умения за разработката на сложни приложения и администрирането на сървъри с MySQL. Това официално ръководство ще ви помогне не само да положите успешно изпита, но и значително да разширите текущите си знания.”

Майкъл „Монти” Уайдениъс, Главен технически директор на MySQL AB

MySQL е най-широко използваната система за бази данни с отворен код в света, инсталирана на над 6 милиона компютъра.

Категория:

бази данни/MySQL

Тема:

MySQL 5.0 Certified Developer

MySQL 5.0 Certified DBA

Компактдискът съдържа примерни въпроси за сертификационните изпити за MySQL

-10 % MySQL 5.0 Официално ръководство за сертифициране Пол Дюбоа, Стефан Хинц, Карстен Педерсън 25.00 BGN 22.50 BGN Out of stock


-10 % MySQL 5.0 Официално ръководство за сертифициране Пол Дюбоа, Стефан Хинц, Карстен Педерсън 25.00 BGN 22.50 BGN Out of stock
-10 % MySQL 5.0 Официално ръководство за сертифициране Пол Дюбоа, Стефан Хинц, Карстен Педерсън 25.00 BGN 22.50 BGN Out of stock