Приказна съкровищница: Нови вълшебни приказки

(0 comments)
-10%
5.99 BGN 5.39 BGN
Out of stock

Summery

Авторските приказки на Любомир Николов срещат малкия читател със знайни и незнайни герои, принцеси и чудни зверове в далечни земи. Всяка от историите, събрани в тази книга, е вдъхновена от различна страна, от фолклора и ценностите на народа й.
Read an excerpt

INFORMATION

add to favorites

Share

Вълшебните приказки са скътали магията и чудесата на народите и в тях мъдреците от всички краища на света са сбрали най-интересните житейски съдби и безброй поучителни истории.

Авторските вълшебни приказки на Любомир Николов ни срещат с новите приключения на знайни и незнайни герои, принцеси и чудни зверове в далечни земи. Запознайте вашето дете с вълшебството на приказките
от цял свят!

Любомир Николов е даровит писател и култов преводач на произведенията на маестро Толкин – „Властелинът на пръстените“, „Хобит“ и „Силмарилион“. Като автор многократно е награждаван за приноса си към научната фантастика, а сред отличията му са престижните „Еврокон“, „Гравитон“, както и „Роман на десетилетието“ за „Десетият праведник“.  Под псевдонима Колин Уолъмбъри има написани повече от 30 книги-игри, а в чекмеджетата на паметта му дремят недовършени десетки истории.

Любомир Николов е преди всичко ненадминат разказвач, поетичен и пленителен в изказа си, той е талант, чиито приказки омагьосват и малки, и големи.


"Всяка от приказките в чудната книжка „Нови вълшебни приказки“ (с възхитителна корица от Стеляна Донева) е оригинална авторова идея, вдъхновена от духа на някоя страна или народ и написана в съответната фолклорна традиция.
(представяне на книгата в сайта за образование и възпитание "Данибон" )

-10 % Приказна съкровищница: Нови вълшебни приказки Любомир Николов 5.99 BGN 5.39 BGN Out of stock
Любомир Николов е писател с повече от 50 приказки зад гърба си, преводач на култовия труд „Властелинът на пръстените“ и автор на десетки книги-игри под псевдонима Колин Уолъмбъри. Сред постиженията му са чудесният нов превод на „Малкият принц“ и веселата книжка „Азбучни гатанки“, отличена с второ място на конкурса „Бисерче вълшебно“.

-10 % Приказна съкровищница: Нови вълшебни приказки Любомир Николов 5.99 BGN 5.39 BGN Out of stock
"Всяка от приказките в чудната книжка „Нови вълшебни приказки“ (с възхитителна корица от Стеляна Донева) е оригинална авторова идея, вдъхновена от духа на някоя страна или народ и написана в съответната фолклорна традиция." 
(представяне на книгата в сайта за образование и възпитание "Данибон")
-10 % Приказна съкровищница: Нови вълшебни приказки Любомир Николов 5.99 BGN 5.39 BGN Out of stock

Other books by this author

-5 % Приказна съкровищница: Нови приказки от цял свят Любомир Николов 5.69 BGN 5.99 BGN
-5 % Азбучни гатанки Любомир Николов 4.74 BGN 4.99 BGN
-10 % Български исторически приказки и легенди – книга 1 Любомир Николов 5.39 BGN 5.99 BGN
-10 % Български исторически приказки и легенди – книга 3 Любомир Николов 5.39 BGN 5.99 BGN
-10 % Български исторически приказки и легенди – книга 4 Любомир Николов 5.39 BGN 5.99 BGN
-10 % При баба и дядо на село: ПЧЕЛИ И МЕД Любомир Николов 3.59 BGN 3.99 BGN