Чудни приказки за порастване

(0 comments)
-10%
5.99 BGN 5.39 BGN
Out of stock

Summery

Добре дошли на улица „Оловна“! Тук ще срещнете графиня Фа Мажор и Краля на шишарките, ще се запознаете с Лазар и Полицай Бретон и ще проследите грешките на госпожица Грешка. В новата книга от любимата поредица „Приказна съкровищница“ ви очакват чудни истории, които отварят врати към порастването.
Read an excerpt

INFORMATION

add to favorites

Share

Кой събира думи от уличните локви за своите дъждовни истории? Къде растат нотните дървета на графиня Фа Мажор? Може ли Краля на шишарките да владее оживена градска улица? Как да се справяме с обидните думи? Отговорите на тези въпроси сe таят из най-скришните местенца на улица „Оловна“.
„Чудни приказки за порастване“ е поредица истории за градски приключения с щипка тайнство, много смях и поне по едно важно откритие. В центъра на всяка приказка е известен чудак или вълшебно същество, които повеждат малките читатели за ръка, за да им разкрият, че приключенията се раждат из ъглите на всяка градска улица във всеки град. Точно там, сред прах, шум и сажди, се случват най-удивителните вълшебства, от които всеки има нужда, за да порасне.
-10 % Чудни приказки за порастване Нели Маргаритова 5.99 BGN 5.39 BGN Out of stock
Нели Маргаритова е един от най-разпознаваемите гласове в съвременната ни детска литература. Пише както поезия, така и проза и с лекота създава светове, в които и децата, и техните родители се чувстват еднакво уютно. Нейни книги са номинирани за наградите „Перото“ и „Бисерче вълшебно“ и са част от втория каталог „Детски книги от България. Съвременни писатели и художници“, с който страната ни бе представена на Панаира на детската книга в Болоня.

-10 % Чудни приказки за порастване Нели Маргаритова 5.99 BGN 5.39 BGN Out of stock
-10 % Чудни приказки за порастване Нели Маргаритова 5.99 BGN 5.39 BGN Out of stock

Other books by this author

-10 % Приказки за чуруликане Нели Маргаритова 7.19 BGN 7.99 BGN