English флаг

7-11 години

 • Смешни грешки, грешни смешки: странният ден на Лиза и Бонбон

  Ралф Бучков

  Още със събуждането си Лиза усеща, че днес нещо не е наред. Но какво ли може да е? Около нея е пълно със странности… С веселите си детайлни илюстрации книжката предизвиква малки и големи да открият всички смешни грешки и грешни смешки на страниците й. Голямото търсене е не само забавно – то ще помогне на читателите да развият своята наблюдателност, концентрация и логика.

  прочети още...
 • Смешни грешки, грешни смешки: щури професии и работи весели

  Ралф Бучков

  В детската градина Лиза трябва да нарисува каква ще стане, като порасне. Идеи – много, но представите на момиченцето за професиите май не са съвсем точни… С веселите си детайлни илюстрации книжката предизвиква читателите да открият всички смешни грешки и грешни смешки на страниците й, за да развият своята наблюдателност, концентрация и логика.

  прочети още...
 • 4.99 лв. / 4.49 лв.

  купикнига

  4.99 лв. / 4.49 лв.

  купикнига
 • Как да пишем страхотни истории!

  Кристофър Едж

  Защо е важно първото изречение, как се изгражда сюжет и как се образуват наречия? „Как да пишем страхотни истории!“ е цветен, забавен и изключително полезен наръчник за всяко дете, което мечтае да стане писател.

  прочети още...
 • Приказки на Дядо Пънч

  Дядо Пънч

  Колекция с 27 от най-обичаните истории на любимия разказвач! Сладкодумните истории на Дядо Пънч носят онази магия, която извайва между страниците реалност и остава с децата, за да провокира фантазията им и да ги научи на добрини.

  прочети още...
 • 12.00 лв. / 10.80 лв.

  купикнига

  5.99 лв. / 5.39 лв.

  купикнига
 • Scratch. Програмиране за деца

  За всички, които мечтаят да станат програмисти или просто да развият своето логическо мислене! Scratch (Скрач) е компютърен език, създаден специално за обучението на деца, който тренира креативността и аналитичните умения. Тук ще откриете пълен курс по програмиране с лесни инструкции и забавни игри.

  прочети още...
 • Червенорозка и Белоснежка

  Рут Сандерсън

  Любимата приказка „Червенорозка и Белоснежка“ оживява по нов начин благодарение на изумителните рисунки на световноизвестната илюстраторка Рут Сандерсън. Потопете се в завладяващата история за две смели момиченца, един говорещ мечок и сърдито, мърморещо джудже, което вечно се нуждае от спасяване...

  прочети още...
 • 14.99 лв. / 13.49 лв.

  купикнига

  15.00 лв. / 13.50 лв.

  купикнига
 • Първите 1000 думи на РУСКИ

  Превърналите се в класика картинни речници на Usborne са издадени с огромен успех в над 30 страни. Те забавно и ефективно и изграждат началния словесен запас на децата от 3 до 13 години и ги учат на правилно произношение на чуждия език.

  прочети още...
 • Пикселни динозаври и други праисторически животни

  Тайд Мил Медия

  Най-различни динозаври и други праисторически животни, пресъздадени с пиксели, очакват малчуганите в тази забавна занимателна книга. Като следват цветния образец, сръчните мъници ще вдъхнат живот на древните създания, които владеят въображението им.

  прочети още...
 • 7.99 лв. / 7.19 лв.

  купикнига

  6.99 лв. / 6.29 лв.

  купикнига
 • Пикселни животни

  Тайд Мил Медия

  Разнообразни представители на животинското царство, пресъздадени с пиксели, очакват малчуганите в тази забавна занимателна книга. Като следват цветния образец, сръчните мъници ще вдъхнат живот на симпатични домашни любимци, пъстри буболечки и любопитни диви животни.

  прочети още...
 • Български носии: научи и оцвети

  илюстрации, Гергана Донева

  Българските народни носии и шевици са изтъкани от тайнственост и традиция. Тази рисувателна книга запознава с характерните за всяка фолклорна област багри и съчетания и разкрива какви одежди са носели предците ни. Цветните образци и стикерните шевици за оцветяване помагат на читателя да открие магията на фолклорните ни традиции.

  прочети още...
 • 6.99 лв. / 6.29 лв.

  купикнига

  5.99 лв. / 5.39 лв.

  купикнига