Блог на СофтПрес

Най-продаваните книги на Пролетния панаир 2017

29 май 2017 Събития

Представяме ви най-продаваните заглавия на Пролетния панаир на книгата тази година. Изключително впечатление ни направи фактът, че първата книга от поредицата за инспектор Гамаш – „Убийството на художника“ отново е в топ 10. Това означава, че вие, читателите, сте дали най-голямото признание на нашия избор и препоръчвате романа на своите приятели.

Класацията за нехудожествена литература е оглавена от „Етикет за всеки ден“ – второто разширено и допълнено издание на немския бестселър за добри обноски се радва на страхотен интерес. Вярваме, че всеки има нужда от малко класа и стил в ежедневието си. Тази книга е едно добро начало.

Както винаги при детските книги нещата са най-динамични. Изключително щастливи сме, че в топ 10 влязоха проекти на български автори – „Приказки за цялото семейство“ на Диана Петрова, приказките на дядо Пънч и сборниците „Великите българи“ и „Левски“ на Христина Йотова. За първо място се бореха „Как да пишем страхотни истории“ на Кристофър Едж в превод на Юлия Спиридонова – Юлка и „Scratch. Програмиране за деца“ в превод на Мирослава Николова и Николина Николова. Отговорът на въпроса „Ще изяде ли мишката книжката?“ за нас вече е ясен – двете вървят ръка за ръка, поне що се отнася до децата.

Изключително се радваме на топлия прием, който най-новата ни авантюра „Серафина и черният плащ“ намери в читателските сърца. Серафина е много специално момиче – грижете се добре за нея.

Ако сте пропуснали някое заглавие по време на Пролетния панаир, не се тревожете! От 1 юни до 30 юни 2017 празнуваме новия си сайт – използвайте промокод PANAIR115 и ще получите 30% отстъпка от коричната цена. Промокодът важи само в посочените дати за цялата покупка и не се отнася за заглавия, които вече са в промоция. Регистрайте се в нашия сайт и се абонирайте, за да получавате новини и известия за нови книги, промоции, кампании и събития. 

Художествена литература – ТОП 10

отровни думи

  1. Отровни думи
  2. Момичето преди
  3. Серафина и черният плащ
  4. Убийството на художника
  5. Цветя от лед и пепел
  6. Последен в мрака
  7. Книга на тайните
  8. Не заспивай
  9. Вила в Сицилия
  10. Имението „Ашфорд“

Нехудожествена литература – ТОП 10

131239_b

  1. Етикет за всеки ден
  2. Сезонна кухня
  3. Пълен курс по АНГЛИЙСКИ език
  4. АТЛАС ПО АНАТОМИЯ НА ЧОВЕКА – Том 4
  5. Пълен курс по ИСПАНСКИ език
  6. Пълен курс по ИТАЛИАНСКИ език
  7. Е на куб
  8. ТАЙНАТА ГРАДИНА: приключение с цветове и багри
  9. Оздравителни системи от ИЗТОКА и ЗАПАДА
  10. Осъзнато сънуване

Детска литература – ТОП 10

How_to_write_2017_cov_316x

  1. Как да пишем страхотни истории!
  2. Scratch. Програмиране за деца
  3. Приказки за цялото семейство
  4. Серафина и черният плащ
  5. Математика за лека нощ: Весело пътешествие в света на задачките
  6. Математика за лека нощ: Задачки решавай, любопитни факти научавай!
  7. Приказки на Дядо Пънч
  8. Великите българи
  9. Левски
  10. Детска енциклопедия техника и изобретения