Хекс Хол

(0 comments)
-10%
15.00 BGN 13.50 BGN
Out of stock

Summery

Преди 3 години, шестнайсетгодишната Софи е открила способностите си на вещица, и макар да е обещала никога да не прави магии, не се стърпява и решава да помогне на една съученичка в беда... за да й причини неволно още по-големи проблеми.

INFORMATION

add to favorites

Share

More books in this genre

Рейчъл Хокинс

 

Хекс Хол

ГИМНАЗИЯТА ЗА ВЕЩИЦИ, ФЕИ, ЗООМОРФИ И ВАМПИРИ

Шестнайсетгодишната Софи не е скучна зубрачка, както изглежда на пръв поглед. Преди три години е открила способностите си на вещица, освен това знае, че баща й също е вещер. И макар да е обещала никога да не прави магии, не се стърпява и решава да помогне на една съученичка в беда... за да й причини неволно още по-големи проблеми.

За наказание я изпращат в мистериозното училище „Хекс Хол”. Там учат всички не особено примерни и неприлично специални тийнейджъри. Ако още не сте се сетили – става дума за вещици, магьосници, зооморфи и вампири. Учителите също са специални – преподавателят по литература например е вампирът лорд Байрон.

Софи решава да бъде себе си, т.е. своенравна и устата дори и в „Хекс Хол”. Още първия ден си харесва един страхотен вещер, среща смахнат призрак и си спечелва врагове – трите най-готини мацки в „Хекс Хол”, които изглеждат като супермодели, но се държат адски гадно.

Най-лошото е, че неизвестен хищник започва да напада учениците, а първият заподозрян е нейната единствена приятелка. И докато зловещите убийства зачестяват, Софи се подготвя да се опълчи срещу древен орден, създаден, за да унищожава тийнейджъри със специални способности и най-вече такива като нея.

 

 

Очаквайте скоро втората част от трилогията Хекс Хол – „Демонично стъкло”!

 

„Неслучайно трилогията е лицензирана на 12 езика още преди да е написана!” - USA Today

„Всичките ми любими откачалки са на едно място, обичам тази книга!” - Бен Евънс, Teen Tribune

 

Видеоклип на първата книга от трилогията можете да гледате тук.

 

 

-10 % Хекс Хол Рейчъл Хокинс 15.00 BGN 13.50 BGN Out of stock


-10 % Хекс Хол Рейчъл Хокинс 15.00 BGN 13.50 BGN Out of stock
-10 % Хекс Хол Рейчъл Хокинс 15.00 BGN 13.50 BGN Out of stock

Other books by this author

-10 % Out of stock Рейчъл Хокинс 13.50 BGN 15.00 BGN
-10 % Out of stock Рейчъл Хокинс 13.50 BGN 15.00 BGN