Излекувай душата си

(0 comments)
-10%

Author: Луиз Хей

18.00 BGN 16.20 BGN
Out of stock

Summery

Това е книгата на промяната. Знам - вие искате всички и всичко около вас да се промени, за да стане животът ви идеален. Ако искате да промените живота си, трябва да го промените сами. Щом го сторите, хората също ще променят отношението си към вас.

INFORMATION

add to favorites

Share

Луиз Хей

Автор на световни бестселъри

 

Излекувай душата си

 

Повечето хора смятат, че за да се освободят от старите, дълбоко вкоренени в съзнанието им мисловни модели, трябва наистина здраво да работят. Не вярвам, че вътрешната промяна трябва да бъде трудна и болезнена, нито че се постига с тежък изтощителен труд. В тази книга не ви предлагам усилена работа, а едно забавно пътуване във вашия собствен свят.

Затова я посвещавам на авантюристичния дух във вас. Вие сте на прага на едно голямо приключение, а наградата за издържалите е истинско съкровище. За да достигнете до него, трябва да откриете и да се освободите от всеки стар, негативен мисловен модел.

Намерете съкровището, което е скрито във вас. Постигнете добро здраве и самочувствие. Изпълнете живота си с любов и работете за свободата си. Вие я заслужавате. Аз ще ви помогна да я постигнете.

Нека сложим началото на пътя към вътрешното ви изцеление сега. Лекувайки себе си, вие допринасяте за изцелението на цялата планета.

 

 

Луиз Хей е преподавател и лектор по метафизика, както и автор на много бестселъри. Книгите й са преведени на 29 езика и се продават в 35 страни по света. От началото на своята кариера през 1981 г. Луиз Хей е помогнала на милиони хора да разкрият и използват своя вътрешен потенциал и творческата си енергия за личностно израстване и самолечение. Луиз Хей е основател и председател на “Хей Хауз”, издателска къща, разпространяваща книги, аудио-, видео дискове, които допринасят за изцелението на планетата. Можете да посетите личния сайт на авторката на адрес: http://www.louisehay.com/

-10 % Излекувай душата си Луиз Хей 18.00 BGN 16.20 BGN Out of stock


-10 % Излекувай душата си Луиз Хей 18.00 BGN 16.20 BGN Out of stock
-10 % Излекувай душата си Луиз Хей 18.00 BGN 16.20 BGN Out of stock

Other books by this author

-10 % Out of stock Луиз Хей 13.50 BGN 15.00 BGN
-10 % Out of stock Луиз Хей 13.50 BGN 15.00 BGN
-54 % Out of stock Луиз Хей 7.00 BGN 15.00 BGN