Бизнес астрология

(0 comments)
-10%
12.99 BGN 11.69 BGN
Out of stock

Summery

Бизнес астрологията предлага ценна информация и методология при разпределяне на задачите, изграждане на екипи, повишаване на продажбите и подобряване на съотношението между качеството и цената на продукта, както и по-ефективно междуличностно взаимоде

INFORMATION

add to favorites

Share

More books in this genre

Джон Александър

 

Бизнес Астрология

 

НОВ ПОДХОД КЪМ БИЗНЕСА, СЪДБАТА И УСПЕХА

 

 

– Личностни характеристики

­ Лидерски стилове

­ Създаване на успешни екипи

­ Набиране на персонал

 

 

Може ли приложната астрология да бъде надежден инструмент в помощ на съвременния мениджър?

В много страни като Китай, Япония, Индия, Франция и Италия професионални астролози се назначават в големи фирми в качеството си на бизнес консултанти. Особено успешно те съдействат при наемането на нови служители или при изграждането на екипи. Бизнес астрологията предлага ценна информация и методология при разпределяне на задачите, изграждане на екипи, повишаване на продажбите и подобряване на съотношението между качеството и цената на продукта, както и при постигане на по-ефективно междуличностно взаимодействие.

Книгата съдържа хороскопите на известни личности от света на бизнеса, политиката и културата като Далай Лама, Бил Гейтс, Хитлер или Мерилин Монро и анализира успехите и провалите им в съответната сфера на влияние и дейност.

 

 

Джон Александър е автор на много книги по международен бизнес и мениджмънт. Той води семинари за лидерски умения в бизнеса и изнася доклади на конференции в цяла Европа. По шведската телевизия дискутира тенденциите в културата и корпоративния мениджмънт. През 1998 г. е обявен за „Оратор на годината“ от Института за международни изследвания.

 

-10 % Бизнес астрология Джон Александър 12.99 BGN 11.69 BGN Out of stock


-10 % Бизнес астрология Джон Александър 12.99 BGN 11.69 BGN Out of stock
-10 % Бизнес астрология Джон Александър 12.99 BGN 11.69 BGN Out of stock