Самодиагноза

(0 comments)
-10%
10.00 BGN 9.00 BGN
Out of stock

Summery

Какво да направим, ако ни се подуват краката или нощем изтръпват или болят прасците? На какво се дължи главоболието? Д-р Гизела Раух-Петц представя всички болестни симптоми и дава практически съвети за самопомощ.

INFORMATION

add to favorites

Share

д-р Гизела Раух-Петц

 

Самодиагноза

 

Как да разпознаваме симптомите

на болестите и правилно да реагираме

 

Дали главоболието или острата болка в областта на гърдите са повод за сериозни опасения или просто нервна реакция на стресиращото ни ежедневие? Какво да направим, ако ни се подуват краката или нощем изтръпват или болят прасците? На какво се дължи главоболието? Д-р Гизела Раух-Петц представя всички болестни симптоми, свързва ги с евентуалните им първопричини и дава практически съвети за самопомощ. Симптомите са подредени в раздели, посветени на определени части от тялото:

–  Кожата и косата

–  Областта на главата

–  Областта на гърдите

–  Областта на гръбначния стълб

–  Областта на краката и ръцете

–  Настинки и температурни състояния

–  Психически проблеми

 

Д-р Гизела Раух-Петц е лекар с дългогодишен стаж в проучването и създаването на нови лекарства. Тя е автор на над 15 книги на тема профилактика и здравословно хранене, за конкретни заболявания като алергии или инфаркт, издава наръчници за най-важните биовещества и зеленчуците, които зареждат човешкото тяло с лечебна енергия.

-10 % Самодиагноза д-р Гизела Раух-Петц 10.00 BGN 9.00 BGN Out of stock


-10 % Самодиагноза д-р Гизела Раух-Петц 10.00 BGN 9.00 BGN Out of stock
-10 % Самодиагноза д-р Гизела Раух-Петц 10.00 BGN 9.00 BGN Out of stock