Техники за емоционално освобождаване

(0 comments)
-10%
10.00 BGN 9.00 BGN
Out of stock

Summery

ТЕО е техника за САМОЛЕЧЕНИЕ чрез потупване на определени точки от тялото, която действа бързо и безболезнено и води до ефикасни резултати. Достатъчно е да усвоите метода и точките за масаж, и ще можете да пристъпите към лечение на проблема...

INFORMATION

  • Series: Други
  • Pages: 136
  • Publication date : 08.03.2010
  • ISBN: 9789546858245
  • Dimensions: 140x200
  • Weight: 0.172 kg
  • In Stock : No
  • Categories : Спорт

add to favorites

Share

Хорст Бенеш

Техники за емоционално освобождаване

 

Главоболие, високо кръвно, стрес, любовна мъка, финансови грижи, обида, гняв, отчаяние, душевна болка – всичко, което ви тормози, предизвиква смущения и блокира протичането на енергията в тялото ви.

ТЕО е ефикасна техника за САМОЛЕЧЕНИЕ чрез потупване на определени точки от тялото, която действа бързо и безболезнено и води до изненадващи резултати. За целта се използват крайните точки на основните енергийни меридиани и се изговарят конкретни лечебни утвърждения.

Достатъчно е да усвоите основната рецепта и точките за масаж, изложени в книгата, и ще можете да пристъпите към 3-минутното лечение на всеки проблем, който ви прави несигурни, плахи или води до агресия или пристрастяване. Най-хубавото е, че с нея можете да помогнете и на близките и децата си – при остри болки, училищен стрес или отчаяние.

Книгата ви води стъпка по стъпка към усвояването на този невероятен метод и ви разкрива нови аспекти и възможности да се справяте самостоятелно с всякакви смущения в енергийната ви система.

 

В допълнение към техниката за емоционално освобождаване авторът предлага:

- дневник по метода ТЕО (EFT - Emotioanl Freedom Techniques)

- основна рецепта;

- скала за оценка на болката/неразположението.

 

Този метод е безотказен и при сценична треска, психологическа блокада при спортисти, страх от изпити, шокови състояния и мускулно пренапрежение.

-10 % Техники за емоционално освобождаване Хорст Бенеш 10.00 BGN 9.00 BGN Out of stock


-10 % Техники за емоционално освобождаване Хорст Бенеш 10.00 BGN 9.00 BGN Out of stock
-10 % Техники за емоционално освобождаване Хорст Бенеш 10.00 BGN 9.00 BGN Out of stock