Как да спрeм болката завинаги

(0 comments)
-10%
10.00 BGN 9.00 BGN
Out of stock

Summery

А. Левшинов разработва собствена, уникална, доказана с годините "Система за възстановяване на здравето", която може не само ефективно да успокои болката, но и да отстрани причината за появата й. Системата e представена в книгата и включва три етапа.

INFORMATION

add to favorites

Share

Андрей Левшинов

КАК ДА СПРEM БОЛКАТА ЗАВИНАГИ
Система от упражнения и лечебни процедури

 

“Опирайки се на опита си в областта на подобряването на здравословното състояние, психологията и психическата енергия, разработих система от упражнения и лечебни процедури, при използването на която може не само ефективно да се успокои болката, но и да се отстрани причината за появата й, т.е.
болестта  „да се изкорени”.

Системата за възстановяване на здравето, представена в тази книга, включва три етапа.

Първият етап е пречистването. Натрупващите се в организма токсини трябва да бъдат задължително отстранявани. Те отравят и тялото, и съзнанието ни.

Вторият етап са конкретните методи за успокояване на болката. Защо съм наблегнал именно на лечението на главоболието, гърба и ставите? Преди всичко, защото състоянието на тези части на тялото до голяма степен определя живота ни.

Третият етап е зареждането ни с енергия. За да не допуснем когато и да било болката да се върне, трябва да увеличаваме потенциала си от енергия.”

А. Левшинов

 

Андрей Левшинов е водещ руски експерт по оздравителни технологии, доктор по философия и психология, майстор по източни бойни изкуства и класичекса йога, член на Професионалния съюз на писателите в Русия. Автор е на над 40 книги, издавани на много езици и превърнали се в бестселъри по цял свят. Неговите тренинги и видео филми са променили живота на стотици хиляди хора.

 

-10 % Как да спрeм болката завинаги Андрей Левшинов 10.00 BGN 9.00 BGN Out of stock


-10 % Как да спрeм болката завинаги Андрей Левшинов 10.00 BGN 9.00 BGN Out of stock
-10 % Как да спрeм болката завинаги Андрей Левшинов 10.00 BGN 9.00 BGN Out of stock

Other books by this author

-10 % Out of stock Андрей Левшинов 7.19 BGN 7.99 BGN
-10 % Out of stock Андрей Левшинов 13.41 BGN 14.90 BGN
-10 % Out of stock Андрей Левшинов 7.20 BGN 8.00 BGN
-10 % Out of stock Андрей Левшинов 8.99 BGN 9.99 BGN