Как да живеем разумно

(0 comments)
-10%
20.00 BGN 18.00 BGN
Out of stock

Summery

Книгата ще ви даде шанс да напуснете света на проблемите и негативните преживявания и да направите крачка в Разумния свят. Ако пожелаете нещо, ще знаете как да го постигнете.

INFORMATION

add to favorites

Share

позитивна психология

КАК ДА ЖИВЕЕМ РАЗУМНО
Александър Свияш

 

Александър Свияш е автор на повече от десет бестселъра, издадени в рекордни тиражи в Русия и други страни, известен психолог, създател на уникална методика за успешен живот без конфликти. Президент на Центъра за позитивна психология „Разумен път”, главен редактор на списанието „Разумен свят”.

Това уникално издание събира цялата система на Свияш в една книга. Превърнала се в настолно четиво на всяко руско семейство, тя разкрива вашите неограничени възможности да сътворявате живота си.

 

Човек винаги се стреми към нещо. Любов, семейство, деца, образование, успешна кариера, почивка, творчество, здраве – това далеч не е пълният списък на нашите житейски потребности. Повечето хора, обаче, живеят в света на проблемите и негативните преживявания.

 

Каква е причината за това? Дали е възможно проблемите да бъдат решавани лесно и бързо, желаните цели да бъдат осъществявани и животът да носи само удоволствие? Как да се научим да живеем спокойно и радостно, без излишни негативни преживявания? Ако тези въпроси ви занимават, значи нашата книга е предназначена за вас.

 

Твърде възможно е тя да стане за вас нещо като правилник за движението по пътищата, но тук движението е по пътя на живота. В нея ще намерите онези негласни закони и правила, на които се подчинява животът ни. Същите онези светофари, знаци и табели, които хората често не забелязват или не желаят да забележат. Нашата задача е да ги направим видими и разбираеми за вас.

 

Книгата ще ви даде шанс да напуснете света на проблемите и негативните преживявания и да направите крачка в Разумния свят. Свят, в който ще можете да вземате съзнателни решения, тъй като знаете какви са причините за едни или други събития, както и какви са последствията от тях. Ако нещо не става така, както сте очаквали, ще знаете защо. Ако пожелаете нещо, ще знаете как да го постигнете.

 

ВИЕ ЩЕ СТАНЕТЕ РЕАЛЕН ГОСПОДАР НА ЖИВОТА СИ.

Дали това наистина е възможно? Да, това е достъпно за всеки човек. Във всеки случай, за онзи, който няма да се затрудни да прочете тази книга докрай.

-10 % Как да живеем разумно Александър Свияш 20.00 BGN 18.00 BGN Out of stock


-10 % Как да живеем разумно Александър Свияш 20.00 BGN 18.00 BGN Out of stock
-10 % Как да живеем разумно Александър Свияш 20.00 BGN 18.00 BGN Out of stock

Other books by this author

-10 % Здравето е в главата, а не в аптеката Александър Свияш 10.80 BGN 12.00 BGN
-10 % Out of stock Александър Свияш 13.49 BGN 14.99 BGN
-10 % Out of stock Александър Свияш 13.49 BGN 14.99 BGN