Аз мога да те накарам да отслабнеш

(0 comments)
-10%
12.00 BGN 10.80 BGN
Out of stock

Summery

Пол Маккена е разработил уникална система за сваляне на килограмите, която ще ви помогне да промените мислите, поведението и начина, по който възприемате себе си и здравето си.

INFORMATION

add to favorites

Share

СВЕТОВЕН БЕСТСЕЛЪР

Аз мога да те накарам да отслабнеш

 

Мечтаете ли да ядете каквото си поискате и в същото време да отслабвате?

  • Искате да се чувствате добре в тялото си?
  • Не можете да свалите прословутите пет последни килограма?
  • Трудно ви е да кажете „не”, когато ви допълват чинията?
  • Притеснявате се от хранителните си навици и теглото си?

 

Тогава тази книга с аудиодиск ще ви помогне!

 

Запознайте се с революционния нов начин да спрете преяждането, да контролирате глада си, да се мотивирате да правите упражнения. Пол Маккена е разработил уникална система за сваляне на килограмите, която ще ви помогне да промените мислите, поведението и начина, по който възприемате себе си и здравето си. С помощта на тази книга и диска за програмиране на съзнанието лесно ще започнете да спазвате режим на хранене и да отслабнете трайно.

 

ДОКАЗАНО: НАД 70% УСПЕВАЕМОСТ

 

Системата на Маккена е толкова успешна, защото не е диета. Тя използва най-модерните психологически техники, за да промени начина, по който мис-лите за храната.

Тя е помогнала на милиони хора по света да стопят излишните килограми. И всички са постигнали трайни резултати, но без усилие, без да броят калориите, без да гладуват.

„Аз мога да те накарам да отслабнеш” е световен хит. Само във Великобритания е продаден в над един милион екземпляра и е начело в листата на бестселърите от три години.

 

Д-р Пол Маккена е водещият британски автор на бестселъри за самопомощ, световноизвестен хипнотизатор и експерт по въпросите на силата на човешкия ум. Той е помогнал на звезди като Роби Уилямс и Дарил Хана да се справят с тютюнопушенето. Телевизионните му семинари се излъчват в над 40 страни, има повече от 6 000 000 клиенти в цял свят.

 

Съдържа CD с хипноза за програмиране на съзнанието

 

-10 % Аз мога да те накарам да отслабнеш Пол Маккена 12.00 BGN 10.80 BGN Out of stock


-10 % Аз мога да те накарам да отслабнеш Пол Маккена 12.00 BGN 10.80 BGN Out of stock
-10 % Аз мога да те накарам да отслабнеш Пол Маккена 12.00 BGN 10.80 BGN Out of stock