Лицето ни разкрива болестите

(0 comments)
-10%
9.99 BGN 8.99 BGN
Out of stock

Summery

С помощта на този наръчник ще научите за състоянието на вътрешните органи и общото състояние на събеседника. Погледнете в огледалото и си поставете диагноза.

INFORMATION

add to favorites

Share

Курт Тепервайн
Лицето ни разкрива болестите

Патофизиогномия

 

Как да откриваме заболявания и предразположения по външни белези
 

Ако искаме да разберем какво е здравословното състояние на един човек, опитният поглед може да открие повече, отколкото продължителната диагностика с апаратура. Всеки от нас е в състояние да усвои и развие подобен „диагностичен поглед”.

 

С помощта на този наръчник ще се научите да четете по очите, кожата, челото, устните, ушите, зъбите и езика състоянието на вътрешните органи и общото състояние на събеседника. Погледнете в огледалото и си поставете диагноза.

 

За автора:

Курт Тепервайн е роден през 1932 г. в Германия и прави успешна кариера на бизнесмен и консултант. На 40-годишна възраст се оттегля от активния икономически живот, за да се превърне в лечител и учен в областта на причините за възникването на болестите и страданията. Преподава в различни чуждестранни университети, доцент е в Международната Академия за духовни науки в Лихтенщайн, защитава докторска степен и става професор по психология. През 1997 г. е отличен за цялостното си творчество с „Първата немска награда за езотерика“.

Издал е повече от 55 книги, преведени на много езици. Първата му книга на български език е “Самоизцеление“ от издателство “Софтпрес“.

-10 % Лицето ни разкрива болестите Курт Тепервайн 9.99 BGN 8.99 BGN Out of stock


-10 % Лицето ни разкрива болестите Курт Тепервайн 9.99 BGN 8.99 BGN Out of stock
-10 % Лицето ни разкрива болестите Курт Тепервайн 9.99 BGN 8.99 BGN Out of stock

Other books by this author

-10 % Out of stock Курт Тепервайн 7.20 BGN 8.00 BGN
-10 % Out of stock Курт Тепервайн 10.80 BGN 12.00 BGN
-10 % Out of stock Курт Тепервайн 9.00 BGN 10.00 BGN