Пилатес за всеки – практическа енциклопедия

(0 comments)
-10%
14.99 BGN 13.49 BGN
Out of stock

Summery

Пилатес добива огромна популярност в световен мащаб, защото трайно извайва стройна и грациозна фигура, без натрупване на излишна мускулна маса. Упражненията от тази система изграждат изящна стойка, укрепват тялото и духа, освобождават от стреса.

INFORMATION

add to favorites

Share

ПРАКТИЧЕСКА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ

ПИЛАТЕС ЗА ВСЕКИ

Извайване на грациозно тяло без натрупване на ИЗЛИШНА мускулна маса

 

  • Богато илюстриран справочник с над 300 цветни фотографии, показващи всяко упражнение стъпка по стъпка
  • Програми с различна продължителност и натоварване за изпълнение у дома

 

Пилатес добива огромна популярност в световен мащаб, защото трайно извайва стройна и грациозна фигура, без натрупване на излишна мускулна маса.  Упражненията от тази система изграждат изящна стойка, укрепват тялото и духа, освобождават от стреса и премахват болката.

 

Основният фокус при Пилатес е върху укрепване на коремните и гръбни мускули, отговорни за стабилизирането на торса. Резултатът е гъвкав и устойчив гръбначен стълб, осигуряващ правилно разположение и функциониране на всички вътрешни органи.

 

Едва ли има по-подходящ преподавател от Емили Кели, който да ви обучи на Пилатес в комфорта на вашия дом. Дългогодишен фитнес инструктор и Пилатес гуру, със собствени телевизионни предавания, авторката представя своя богат опит в това пълноцветно илюстровано ръководство.

 

Упражненията са демонстрирани в серия от фотографии, показващи последователността на изпълнение. Детайлното описание на всяко упражнение е придружено от странично каре във формат: цел> мускулна група> повторения> контролни точки. По този начин много лесно можете да ползвате ръководството по време на самостоятелни занимания.

 

С достъпния си подход, с невероятния визуален материал и с един от най-известните инструктори в света за автор, тази книга се превръща в първото и единствено ръководство за Пилатес, което ще ви води по пътя на изяществото и здравето.

 

Полезен самоучител за практикуване у дома

 

-10 % Пилатес за всеки – практическа енциклопедия Емили Кели 14.99 BGN 13.49 BGN Out of stock


-10 % Пилатес за всеки – практическа енциклопедия Емили Кели 14.99 BGN 13.49 BGN Out of stock
-10 % Пилатес за всеки – практическа енциклопедия Емили Кели 14.99 BGN 13.49 BGN Out of stock