Компютърна грамотност за абсолютно начинаещи

(0 comments)
-10%
15.00 BGN 13.50 BGN
Out of stock

Summery

Кой би предположил колко лесни са компютрите? Актуализирана, за да обхваща Windows Vista и Windows XP, книгата ще ви подготви да започнете да работите с новия си компютър толкова бързо, колкото не сте и предполагали!

INFORMATION

add to favorites

Share

Компютърна грамотност

За абсолютно начинаещи

 

Кой би предположил колко лесни са компютрите?

Какво можете да правите с новия си компютър? Нямате ограничения! Компютърна грамотност за абсолютно начинаещи ще ви покаже как да свържете и конфигурирате компютъра си, включително и как да се свържете към Интернет. След това ще научите как да коригирате цифровите си снимки, да създавате цифрови албуми с изображения, да сваляте цифрова музика на вашия MP3 плейър, да записвате собствени, персонализирани компактдискове, да гледате филми на DVD, да пишете писма и бележки, да балансирате банковата си сметка и да създавате спиращи дъха презентации. А ако ви трябват още компютърни „конски сили”, ще научите дори как да надграждате компютъра и да добавяте нови периферни устройства. Всичко това е изключително лесно благодарение на постъпковите инструкции и полезните съвети на Майкъл Милър!

 

 

Актуализирана, за да обхваща Windows Vista и Windows XP, “Компютърна грамотност за абсолютно начинаещи” ще ви подготви да започнете да работите с новия си компютър толкова бързо, колкото не сте и предполагали! Ето кратък преглед на съдържанието:

 

  • Описва как да започнете: стартиране на програми; създаване, записване и отпечатване на документи; използване на компютъра и за работа, и за игра!
  • Разяснява свързването, браузването и търсенето в Интернет, както и изпращането и получаването на електронна поща.
  • Обучава как се използват мрежовите инструменти на Windows Vista, за да се свързвате с другите компютри в офиса и дома ви.
  • Обяснява как да използвате новата възможност Windows Photo Gallery, за да организирате, редактирате и отпечатвате изображенията си.
  • Посочва мерки, свързани със сигурността, които трябва да вземете, за да се предпазите от вируси и зловредни програми и да защитите електронната си поща.
  • Предлага съвети относно постигането на възможно най-добра ефективност и организация на работата ви.
  • Очертава страхотни мултимедийни възможности, сред които слушане на музика, записване на ваши собствени компактдискове и прослушване на нови мелодии.

 

Майкъл Милър е изключително успешен автор, издал над 75 книги от тип ръководство, засягащи теми като Windows XP и онлайн търгове в eBay. Майкъл е помогнал на повече от милион читатели да заработят ефективно с компютрите си и е спечелил репутацията си с умението да предлага практични съвети с техническа точност, поднасяйки трудните теми по лесен за възприемане начин.

 

 

-10 % Компютърна грамотност за абсолютно начинаещи Майкъл Милър 15.00 BGN 13.50 BGN Out of stock


-10 % Компютърна грамотност за абсолютно начинаещи Майкъл Милър 15.00 BGN 13.50 BGN Out of stock
-10 % Компютърна грамотност за абсолютно начинаещи Майкъл Милър 15.00 BGN 13.50 BGN Out of stock

Other books by this author

-10 % Out of stock Майкъл Милър 13.49 BGN 14.99 BGN
-10 % Out of stock Майкъл Милър 10.79 BGN 11.99 BGN