Adobe Flash CS3 Официален учебен курс

(0 comments)
-10%
25.00 BGN 22.50 BGN
Out of stock

Summery

В книгата ще разберете как да разработвате проекти на Flash, да импортирате видео и звукови файлове, да създавате интерактивни бутони и да анимирате символи. Научете и какви са новите възможности във Flash CS3.

INFORMATION

add to favorites

Share

ОФИЦИАЛЕН УЧЕБЕН КУРС
Adobe FLASH CS3

Официалното ръководство за самообучение от Adobe Systems

 

Включва изучаване на Flash CS3 Standard и Professional и 17 учебни филма!

 

Най-бързият, най-лесният и най-задълбочен начин за усвояване на Adobe Flash CS3

 

Classroom in a Book – световната бестселърна поредица от практически самоучители за софтуер ви позволява да научите бързо и лесно функциите на съответния програмен продукт на Adobe. Classroom in a Book предлага това, което не може да предложи никоя друга книга или програма за обучение – официален учебен курс от Adobe Systems Inc, разработен от експертите на Adobe и използван в собствените учебни зали и лаборатории на Аdobe.

 

Единадесетте урока в „Adobe Flash CS3 Professional - Официален учебен курс” покриват ключовите умения при работа с Adobe Flash – най-разширената авторска среда за създаване на разнообразно интерактивно съдържание. Ще научите как да анимирате символи, да редактирате времедиаграмата, да работите със статичен и динамичен текст, да импортирате видео и звукови файлове и да персонализирате компоненти. Научете и какви са новите възможности във Flash CS3, сред които са ActionScript 3.0 и импортирането на файлове от Illustrator. Множество съвети и техники, допълнителни упражнения “за домашно” и компактни специализирани учебни материали ще ви помогнат бързо да се превърнете в професионален потребител на Flash. Можете да проследите книгата от началото до края й или да преминете само тези уроци, които ви интересуват.

 

Разберете как да разработвате завладяващи проекти на Flash, да импортирате видео и звукови файлове, да създавате интерактивни бутони и да анимирате символи. Използвайте ActionScript 3.0, за да разширите функционалността на Flash.

 

От какво се нуждаете, за да ползвате тази книга: самият софтуер Adobe Flash CS3 Professional за Windows или за Mac OS.

 

Включва CD с файлове към уроците и  учебни филми.

-10 % Adobe Flash CS3 Официален учебен курс 25.00 BGN 22.50 BGN Out of stock
-10 % Adobe Flash CS3 Официален учебен курс 25.00 BGN 22.50 BGN Out of stock
-10 % Adobe Flash CS3 Официален учебен курс 25.00 BGN 22.50 BGN Out of stock