Гениален Маркетинг

(0 comments)
-10%
29.99 BGN 26.99 BGN
Out of stock

Summery

Трябва да сте гений, за да се занимавате с маркетинг в днешно време.Пазарите са сложни, клиентите - все по-взискателни, а конкуренцията - силна."Инжектирайте" маркетингова гениалност в своя бизнес от практическите съвети на най-успелите фирми в света

INFORMATION

add to favorites

Share

ГЕНИАЛЕН МАРКЕТИНГ

 

Съвети и най-добри практики от:

 

Amazon

Apple

BMW

British Airways

Coca-Cola

Dell

Disney

e-Bay

Google

IKEA

Jet Blue

Johnson&Johnson

Jones soda

Microsoft

MTV

Nestle

Nike

Nokia

Philips

Procter&Gamble

Sky TV

Stella Artois

Tesco

Toyota

Zara

 

„Невероятна книга, от която ще научите много. Масовият пазар е мъртъв. Потребителят е най-важен. Въображението, интуицията и вдъхновението са господари. Нужни са гении.”

Кевин Робъртс – главен изпълнителен директор на “Saatchi & Saatchi” и автор на бестселъра “Марките на любовта”.

 

Гений = ум + въображение = изключителни резултати

 

Трябва да сте гений, за да се занимавате с маркетинг в днешно време. Пазарите са изключително сложни, клиентите – все по-взискателни, а конкуренцията – силна.

 

Гениалният маркетинг инжектира творческо мислене и проницателност по отношение на клиента, които извеждат бизнеса до неподозирани висоти. Всичко това трябва да е съчетано с аналитична и търговска точност, която движи стратегията, иновациите и ръста на печалбите.

 

От прозорливостта на Аpple до интуицията на Zara, от страстта на Nike до непочтителността на Jones Soda, от предприемчивостта на Jet Blue и тръпката на Agent Provocateur, днешните търговски марки и специалисти по маркетинг мислят и действат различно.

 

Гениалните майстори на маркетинга, също както Айнщайн и Пикасо, прилагат умни решения с много въображение. Те си служат с лявото и дясното полукълбо на своя мозък, за да използват най-добрите възможности, да се откроят над тълпата и да ръководят бизнеса.

 

Книгата на гуруто по маркетинг Питър Фиск – проницателна, провокираща и вдъхновяваща – обединява предизвикателствата и възможностите пред маркетинга днес и показва, как да инжектираме маркетингова гениалност в бизнеса за постигане на изключителни резултати.

 

Вие също можете да бъдете гений на маркетинга. Готови ли сте?

 

-10 % Гениален Маркетинг Питър Фиск 29.99 BGN 26.99 BGN Out of stock


-10 % Гениален Маркетинг Питър Фиск 29.99 BGN 26.99 BGN Out of stock
-10 % Гениален Маркетинг Питър Фиск 29.99 BGN 26.99 BGN Out of stock