Microsoft® Windows Vista за абсолютно начинаещи

(0 comments)
-10%
12.00 BGN 10.80 BGN
Out of stock

Summery

Microsoft® Windows Vista™ за абсолютно начинаещи ви учи как да започнете да работите с Windows (и с компютрите като цяло). Книгата разкрива най-основното и след това надгражда познанията ви с равномерно темпо и без усилия.

INFORMATION

add to favorites

Share

Microsoft Windows Vista
Абсолютно начинаещи

 

Кой би предположил колко лесна е Windows Vista?

Microsoft® Windows Vista™ за абсолютно начинаещи ви учи как да започнете да работите с Windows (и с компютрите като цяло). Книгата разкрива най-основното и след това надгражда познанията ви с равномерно темпо и без усилия. Авторите ви превеждат през процеса с помощта на практически подход, засягащ теми като стартирате на програми, изпращане на електронна поща, браузване в Интернет, сваляне на музика и отпечатване на документи и изображения. Ще научите не само основите на работата с Windows, но ще преминете ускорен курс за различни допълнителни теми, като сигурност и работа с мрежа, които ще подобрят компютърните ви умения. Microsoft® Windows Vista™ за абсолютно начинаещи предлага безценни практически съвети и инструкции, към които ще се връщате за справка отново и отново.

Microsoft® Windows Vista™ за абсолютно начинаещи ще ви подготви да започнете да работите с компютър и с новата операционна система Windows Vista толкова бързо, колкото не сте и предполагали! Ето кратък преглед на съдържанието:

 

• Описва как да започнете: стартиране на програми; създаване, записване и отпечатване на документи; използване на компютъра и за работа, и за игра!

• Разяснява свързването, браузването и търсенето в Интернет, както и изпращането и получаването на електронна поща.

• Обучава как се използват мрежовите инструменти на Windows Vista, за да се свързвате с другите компютри в офиса и дома ви.

• Обяснява как да използвате новата възможност Windows Photo Gallery, за да организирате, редактирате и отпечатвате изображенията си.

• Посочва мерки, свързани със сигурността, които трябва да вземете, за да се предпазите от вируси и зловредни програми и да защитите електронната си поща.

• Предлага съвети относно постигането на възможно най-добра ефективност и организация на работата ви.

• Очертава страхотни мултимедийни възможности, сред които слушане на музика, записване на ваши собствени компактдискове и прослушване на нови мелодии.

-10 % Microsoft® Windows Vista за абсолютно начинаещи Шели О Хара, Рон Менсфийлд 12.00 BGN 10.80 BGN Out of stock
-10 % Microsoft® Windows Vista за абсолютно начинаещи Шели О Хара, Рон Менсфийлд 12.00 BGN 10.80 BGN Out of stock
-10 % Microsoft® Windows Vista за абсолютно начинаещи Шели О Хара, Рон Менсфийлд 12.00 BGN 10.80 BGN Out of stock