Енергийни вампири

(0 comments)
-10%
9.99 BGN 8.99 BGN
Out of stock

Summery

Емоционалните вампири – те са сред нас… маскирани като обикновени хора. КАК ДА ГИ РАЗПОЗНАВАМЕ? КАК ДА СЕ ОТНАСЯМЕ С ТЯХ? КАК ДА НЕ СТАНЕМ ТЯХНА ЖЕРТВА?

INFORMATION

add to favorites

Share

More books in this genre

Световен бестселър, преведен на 15 езика
Енергийни вампири

ТЕ СА СРЕД НАС...

 

КАК ДА ГИ РАЗПОЗНАВАМЕ

КАК ДА СЕ ОТНАСЯМЕ С ТЯХ

КАК ДА НЕ СТАНЕМ ТЯХНА ЖЕРТВА

 

 

Енергийните вампири – те са сред нас… маскирани като обикновени хора. Може би се спотайват в офиса ви, в семейството, сред приятелите; може би дори делите едно легло с някой от тях. Умни, талантливи, чаровни, те печелят вашето доверие и обич,  след което източват емоционалната ви енергия. Но съберете смелост – колкото повече знаете за вампирите, толкова по-малко власт имат те над вас.

В настоящата книга д-р Албърт Бърнстайн, убиецът на вампири и автор на бестселърите Динозавърски мозъци и Неандерталци в службата, разкрива тайните, които ще ви защитят веднъж завинаги. Като описва в детайли редица личностни типове и човешки реакции, Бърнстайн ви показва как да откриете „вампирите” в своя живот: егоцентричните нарциси, хедонистичните диссоциални типове, изтощаващите параноици или крайните хистрионни „кралици на драмата”. Под формата на ценни съвети, от гледна точка на психологията и с много хумор, той предлага редица стратегии за защита, които със сигурност ще попречат на „кръвожадните“ същества да „пресушат“ енергията ви.

Когато прочетете Енергийни вампири, ще се въоръжите с изключителни знания, ще се сдобиете с набор от инструменти за унищожаване на вампири, както и с цялата увереност, от която се нуждаете, за да атакувате онези, които най-много „пият“ от вас, за да спечелите битката, без да пролеете и капка кръв.

 

 

ЗА АВТОРА

Албърт Дж. Бърнстайн, доктор по психология, е автор на бестселърите Динозавърски мозъци, Неандерталци в службата и Свещен бик. Клиничен психолог, лектор, водещ на рубрики в списания и бизнес консултант, д-р Бърнстайн е известен  с умението си да обучава хората да се изправят пред трудни и плашещи ситуации с остроумие, мъдрост и елегантност.

-10 % Енергийни вампири Албърт Дж. Бърнстайн 9.99 BGN 8.99 BGN Out of stock


-10 % Енергийни вампири Албърт Дж. Бърнстайн 9.99 BGN 8.99 BGN Out of stock
-10 % Енергийни вампири Албърт Дж. Бърнстайн 9.99 BGN 8.99 BGN Out of stock