Как да спечеля интервю за работа

(0 comments)
-10%
6.99 BGN 6.29 BGN
Out of stock

Summery

За всички, търсещи работа от най-различно естество, настоящата книга се явява незаменимият практически пътеводител към възможно най-бързото наемане на мечтаната работна позиция.

INFORMATION

add to favorites

Share

Как да спечеля интервю за работа

„Започнете ли да четете, няма да спрете, докато не бъдете наети на работа. Това е най-ефективната система, която някога е била създавана.”

Керъл Л. Роудс, президент на Американската асоциация по заетостта

 

Уговарянето и безупречното представяне на интервю са ключът към наемането ви на работа. Всичко останало – проучване, автобиографии, електронни писма, телефонни обаждания – е само в подкрепа за тази решаваща среща. В Как да спечеля интервю за работа най-големият американски авторитет, Джефри Алън, ви представя доказани съвети от А до Я за успешното му протичане.

 

Обединявайки съвременния етикет и етиката на новото работно място, Алън преминава през всяка една стъпка от процеса, което включва:

• Написване на  CV, което гарантира насрочване на интервю

• Провеждане на първоначалните телефонни разговори

• Уговаряне на среща

• Избор на подходящо облекло

• Неустоимото интервю: дванадесет стъпки към получаването на предложение за работа

• Последващото писмо

• Преговори за максимално заплащане

 

Освен печеливши инструкции за успешно представяне, това издание съдържа готови сценарии за провеждане на интервю. Перфектните отговори от страна на кандидата, от които всеки интервюиращ ще остане очарован, са представени едновременно на български и на английски език за улеснение на кандидатстващите в международни компании.

 

За всички, търсещи работа от най-различно естество, настоящата книга се явява незаменимият практически пътеводител към възможно най-бързото наемане на мечтаната  работна позиция.

 

Джефри Дж. Алън, д-р по право, е водещият авторитет в САЩ по въпросите за провеждането на интервю. Като сертифициран специалист по подбор на персонала, мениджър по човешките ресурси, сертифициран посредник по заетостта и автор на над двадесет книги за търсещите работа, той разполага с повече от тридесет и пет години опит.

-10 % Как да спечеля интервю за работа Джефри Дж. Алън 6.99 BGN 6.29 BGN Out of stock


-10 % Как да спечеля интервю за работа Джефри Дж. Алън 6.99 BGN 6.29 BGN Out of stock
-10 % Как да спечеля интервю за работа Джефри Дж. Алън 6.99 BGN 6.29 BGN Out of stock