Е-номера и консерванти - какво поглъщаме с храната

(0 comments)
-10%
9.99 BGN 8.99 BGN
Out of stock

Summery

Този наръчник ще ви направлява сигурно и ловко при навигацията в джунглата от обозначения върху етикетите на хранителните продукти и ще ви насочи към това, на което трябва от сега нататък да обръщате внимание при пазаруване.

INFORMATION

add to favorites

Share

Бъдете здрави!

Е-номера и консерванти
Какво поглъщаме с храната

 

Правилното хранене играе решаваща роля за нашето физическо и психическо състояние. Въпреки това не винаги е лесно да подберем качествени хранителни продукти. Какво всъщност съдържа нашата храна? Какво означават Е-номерата и хранителните добавки? Наистина ли всичко, на което пише „био”, е БИО? Наистина ли нискокалоричните продукти помагат за отслабване? Този наръчник ще ви направлява сигурно и ловко при навигацията в джунглата от обозначения върху етикетите на хранителните продукти и ще ви насочи към това, на което трябва от сега нататък да обръщате внимание при пазаруване. Тук ще откриете подробен преглед на всички съдържащи се в храните добавки, както и следните данни:

• Консерванти, антиоксиданти, киселини, пълнители, емулгатори, втвърдители, овкусители, набухватели, стабилизатори, сгъстители, оцветители, подсладители.

• Всички минерали и жизненоважни вещества и продуктите, в които се съдържат.

• Функционални храни

• Качествени показатели на продуктите и биохраните.

В специалното приложение за българското издание ви предлагаме списък с най-важните адреси на организации и сдружения, които ще ви помогнат да изберете правилния начин на консумация и да се информирате за правата си на потребители; както и законови и подзаконови актове, гарантиращи чистотата на храните и хранителните добавки в България.

 

За да знаете със сигурност какво има във вашата чиния!

-10 % Е-номера и консерванти - какво поглъщаме с храната д-р Карин Кьоле 9.99 BGN 8.99 BGN Out of stock


-10 % Е-номера и консерванти - какво поглъщаме с храната д-р Карин Кьоле 9.99 BGN 8.99 BGN Out of stock
-10 % Е-номера и консерванти - какво поглъщаме с храната д-р Карин Кьоле 9.99 BGN 8.99 BGN Out of stock