ТЕНИС академия - Ник Бoлетиери

(0 comments)
-10%
25.00 BGN 22.50 BGN
Out of stock

Summery

Най-доброто ръководство за тенис от най-добрият треньор обучавал звезди като Андре Агаси, Моника Селеш, Ана Курникова, Борис Бекер, Мери Пиърс, Томи Хаас и Джим Къриър. С книга написана от най-знаменитият и известен треньор успехът е във ваши ръце.

INFORMATION

  • Series: Други
  • Pages: 528
  • Publication date : 12.09.2007
  • ISBN: 9789546855671
  • Dimensions: 165/230
  • Weight: 0.85 kg
  • In Stock : No
  • Categories : Спорт

add to favorites

Share

ТЕНИС АКАДЕМИЯ

Ник Болетиери

Треньор №1 в света на тениса

 

Това е най-обстойното ръководство за обучаване и преподаване на тенис, написано от най-успешния треньор на всички времена – Ник Болетиери. Неговата система за тренировки и усъвършенстване е призната в цял свят. Той е създал и развил голяма част от днешните звезди в тениса – Андре Агаси, Моника Селеш, Ана Курникова, Борис Бекер, Мери Пиърс, Томи Хаас и Джим Къриър.

Сега можете да тренирате под ръководството на Болетиери, без да пътувате до неговата Академия. Ще получите детайлни уроци за всичко – от техника на ударите, стратегии, усъвършенстване на уменията, поддържане на форма и психическа устойчивост до неговите представи за провеждане на тренировки и упражнения.

Опитът и проницателността на Болетиери са ненадминати. Тази книга ви позволява да тренирате с помощта на истински виртуоз и да използвате в играта си всички умения и упражнения, които са помогнали за създаването на спортисти от световна класа.

 

„Най-успешните треньори са тези, които съчетават творческо обучение и поразителна мотивация. Един треньор трябва да е способен да преподава основните знания и умения, а също така да мотивира спортистите за представяне, граничещо с върха на възможностите им. Това разграничава Ник Болетиери от другите.”

Дик Енберг, спортен говорител към CBS

 

„Ник е обучавал успешно начинаещи момчета и момичета, спортисти на средно ниво, кандидат-професионалисти, велики шампиони и други инструктори по тенис.

Не може да се каже нищо друго... просто купете тази книга.”

Вик Брадън, автор на спортни статии и специалист по тенис

-10 % ТЕНИС академия - Ник Бoлетиери Ник Бoлетиери 25.00 BGN 22.50 BGN Out of stock


-10 % ТЕНИС академия - Ник Бoлетиери Ник Бoлетиери 25.00 BGN 22.50 BGN Out of stock
-10 % ТЕНИС академия - Ник Бoлетиери Ник Бoлетиери 25.00 BGN 22.50 BGN Out of stock