Излекувай миналото си, излекувай живота си!

(0 comments)
-10%
9.99 BGN 8.99 BGN
Out of stock

Summery

За да се заредите с вътрешна сила, да промените житейската си нагласа, да преоткриете собствената си съдба и да си възвърнете увереността в утрешния ден, ви е необходим доказаният метод на Дениз Лин получен от трийсет години изследвателски труд.

INFORMATION

add to favorites

Share

Излекувай миналото си, излекувай живота си!

Как да създадем позитивно бъдеще

 

Когато имате миг спокойствие и се вслушате в сърцето си, какво чувствате за бъдещето? Какво усещате, че ви очаква - вас, семейството ви, страната ви и света? Къде се виждате през следващите 10 или 20 години? Как виждате човечеството през следващите 20 или 50 години?

Ако представата ви за бъдещето не е розова, не сте сами. Според учени, политици, физици и ясновидци сме навлезли в едно от най-предизвикателните столетия в човешката история. Вместо да се тревожим за бъдещето обаче, трябва да се съсредоточим върху преоткриването му… и истината е, че можем да преоткрием собствената си съдба и ориста на планетата ни. Сега е моментът да предприемете духовно търсене.

За да се заредите с вътрешна сила, да промените житейската си нагласа и да си възвърнете увереността в утрешния ден, ви е необходим доказаният метод на Дениз Лин. Тя е автор на 17 бестселъра и от трийсет години изследва традиции на лечение от култури от целия свят. Известен лектор, писател и ясновидец, Дениз Лин редовно изнася семинари на шест континента и често говори в телевизионни и радиопредавания.

 

Настоящата й книга Ви предлага:

1.  Да възстановите връзката си с миналото, като проучите корените си и осъзнаете, че сте продукт на дълго и благородно потекло на човешки същества преди вас.

2.  Да пресеете наследството си и ще изберете от него само онова, което ще ви даде сили да разчупите отрицателните наследствени шаблони.

3.  Да промените из основи ограничаващите ви възгледи за бъдещето.

4.  Да предприемете конкретни действия, за да дадете сили на бъдещето.

 

Преминаването през процеса от четири стъпки ще предизвика коренни промени във вашия вътрешен свят. Излекувайте миналото си, за да излекувате живота си!

-10 % Излекувай миналото си, излекувай живота си! Дениз Лин 9.99 BGN 8.99 BGN Out of stock


-10 % Излекувай миналото си, излекувай живота си! Дениз Лин 9.99 BGN 8.99 BGN Out of stock
-10 % Излекувай миналото си, излекувай живота си! Дениз Лин 9.99 BGN 8.99 BGN Out of stock