Преминаване към Linux

(0 comments)
-10%
12.00 BGN 10.80 BGN
Out of stock

Summery

Това не е книга за техничари! Това е книга за хора като вас: които пишат документи, създават електронни таблици, сърфират в Интернет, изпращат електронна поща, слушат музика и играят игри – и искат да правят тези неща по най-простия начин под Linux.

INFORMATION

add to favorites

Share

Преминаване към Linux
Целунете за сбогом синия екран на смъртта!

Включва системен диск с Linux – пробвайте Linux, без дори да докосвате своя Windows®!

Марсел Гание
Авторът, спечелил награда за рубриката “Cooking with Linux” в Linux Journal.

Кажете сбогом на блокирането, вирусите, неприятностите и разходите в света на Windows®!

Преминаване към Linux ще ви помогне да се прехвърлите от Windows към Linux само за няколко часа! Накрая ще можете да правите буквално всичко с Linux – без проблемите, блокирането, рисковете за сигурността и високите разходи при използването на Windows!

Това не е книга за техничари! Това е книга за хора като вас: които пишат документи, създават електронни таблици, сърфират в Интернет, изпращат електронна поща, слушат музика и играят игри – и искат да правят тези неща по най-простия начин под Linux, без да се налага да стават технически експерти!

  • Превърнете машината си от компютър с Windows в Linux система, която прави повече за по-малко пари – стъпка по стъпка.
  • Използвайте Интернет, изпращайте и получавайте електронна поща или дори изпращайте моментни съобщения чрез съществуващите ви акаунти.
  • Свържете цифровия си фотоапарат или скенер и използвайте GIMP, най-мощната графична програма за Linux.
  • Рипвайте музика и записвайте компакт-дискове с невероятната колекция от лесни за използвате мултимедийни инструменти за Linux.
  • Открийте света на игрите за Linux: от пасианси до летателни симулатори и т.н.

И това не е всичко! Пишете, изчислявайте или правете презентации с OpenOffice.org, безплатният свободен офис пакет за Linux, който дори може да чете и записва всичките ви съществуващи документи за Microsoft Office.

Кажете сбогом на скъпите софтуерни актуализации, обременяващите лицензи на Microsoft, вирусите за Windows и “сините екрани на смъртта”. Запознайте се със света на компютрите, такъв, какъвто трябва да бъде – с Linux!

За компакт-диска
Съдържа специална системна версия на Knoppix Linux: уверете се в мощта, простотата и стойността на Linux, без да докосвате текущата си версия на Windows!

За автора
Марсел Гание е известен като награден автор на рубриката “Cooking with Linux” в Linux Journal, за която получи наградата на читателите за любима рубрика за две поредни години. Автор е на високо оценената книга Linux System Administration: A User’s Guide, публикувана също от Addison-Wesley.

-10 % Преминаване към Linux Марсел Гание 12.00 BGN 10.80 BGN Out of stock


-10 % Преминаване към Linux Марсел Гание 12.00 BGN 10.80 BGN Out of stock
-10 % Преминаване към Linux Марсел Гание 12.00 BGN 10.80 BGN Out of stock