Разработване за Web с PHP и MySQL

(0 comments)
-10%
30.00 BGN 27.00 BGN
Out of stock

Summery

Разработване за Web с PHP и MySQL показва как да използвате тези инструменти заедно, за да създадете ефективни, интерактивни Web приложения. Описани са основите на езика РНР, настройване и работа с MySQL бази данни и използването на РНР за вза

INFORMATION

add to favorites

Share

Разработване на проекти за Web с
PHP и MySQL

Люк Уелинг и Лаура Томсън

Световен бестселър!
Най-авторитетното ръководство по PHP и MySQL за създаване на Web приложения с бази данни

PHP и MySQL са популярни технологии с отворен код, идеални за бързо и ефективно разработване на Web приложения с бази данни. PHP е мощен скриптов език, проектиран специално за създаване на Web приложения с богати възможности, а MySQL е бърза и надеждна база данни, отлично интегрирана с PHP, и е много подходяща за динамични Интернет-базирани приложения.

Разработване за Web с PHP и MySQL показва как да използвате тези инструменти заедно, за да създадете ефективни, интерактивни Web приложения. Описани са основите на езика РНР, настройване и работа с MySQL бази данни и използването на РНР за взаимодействие със сървъра и базата данни.

Това практическо ръководство включва многобройни примери, демонстриращи ключови задачи, като удостоверяване на самоличността на потребителите, пазарска количка, динамично генериране на PDF документи и изображения, изпращане и управление на email, дискусионен форум, управление на съдържанието и свързване към Web услуги чрез XML.

Люк Уелинг и Лаура Томсън са партньори в Tangled Web Design ¦ водеща компания за Web разработки, специализирана в създаването на динамични Web сайтове посредством РНР. Те четат лекции по Web програмиране, софтуерно инженерство и е-търговия в RMIT University в Мелбърн, Австралия, и често водят конференции на тема отворен код на различни места по света, като PHPCon, LinuxTag и O'Reilly Open Source Convention.

“Върхов справочник за програмисти, използващи PHP и MySQL. Силно го препоръчваме!”
- The Internet Writing Journal

“Отличен курс по PHP и страхотно описание на MySQL”
- WebDynamic

-10 % Разработване за Web с PHP и MySQL Люк Уелинг, Лаура Томсън 30.00 BGN 27.00 BGN Out of stock
-10 % Разработване за Web с PHP и MySQL Люк Уелинг, Лаура Томсън 30.00 BGN 27.00 BGN Out of stock
-10 % Разработване за Web с PHP и MySQL Люк Уелинг, Лаура Томсън 30.00 BGN 27.00 BGN Out of stock