Създаване на Web страници

(0 comments)
-10%
15.00 BGN 13.50 BGN
Out of stock

Summery

Това ръководство ви учи как да конструирате и изграждате ваши собствени Web страници и сайтове, използвайки най-новите технологии. Ще овладеете всички технически подробности по “сглобяването” на един сайт и тайните на успешния дизайн.

INFORMATION

add to favorites

Share

Това ръководство ви учи как да конструирате и изграждате ваши собствени Web страници и сайтове, използвайки най-новите технологии, с минимум програмиране, чрез изучаване на основите и постепенното им надграждане. Тод Стоуфър ви превежда през процеса, използвайки учебен подход, предназначен за читателите, които търсят едновременно бърз резултат и солидни познания за създаване на професионални Web страници. Тук не само ще научите всички технически подробности по “сглобяването” на един сайт, но ще овладеете и тайните на успешния дизайн.

Учебният курс описва всички необходими инструменти и услуги за Web публикуване, в това число графичните програми за Web дизайн като FrontPage 2002, Dreamweaver, Adobe GoLive и Netscape Composer. Включен е справочник с XHTML и CSS командите, за да са ви винаги подръка.

Книгата не изисква предварителни познания.

Научете се да създавате професионални Web страници и сайтове

  • Овладейте основите на HTML и публикуването в Web от експерт, който умее да обяснява на достъпен език.
  • Направете вашите Web страници информативни и интерактивни чрез хипертекстови връзки, снимки, таблици и карти на изображения.
  • Създайте Web страници и сайтове, които реализират ефективно вашите идеи, независимо дали разглеждате лични, бизнес или любителски теми.
  • Открийте тайните на Web професионалния дизайн — удобство на ползване, визуална стимулация, структурно оформяне на страници, мултимедия, взаимодействие с потребителя.
  • Получете изумителни резултати, използвайки съвременни технологии като XHTML, Dynamic HTML, CGI, JavaScript, CSS, фреймове и JavaScript.
  • Използвайте различни добавки за вашия сайт, включващи места за съобщения, форуми, чатове и опции за електронна търговия.

Тод Стоуфър е автор и съавтор на повече от 30 книги за компютри и Интернет, в това число HTML Web Publishing 6-in-1, HTML by Example и Creating Your Own AOL Web Page. Той е написал и редактирал многобройни публикации на технологични и бизнес теми за популярни списания.

Тод изгражда и публикува Web сайтове още от самото зараждане на Web и е работил като Web консултант и редактор за различни вестници.

-10 % Създаване на Web страници Тод Стоуфър 15.00 BGN 13.50 BGN Out of stock


-10 % Създаване на Web страници Тод Стоуфър 15.00 BGN 13.50 BGN Out of stock
-10 % Създаване на Web страници Тод Стоуфър 15.00 BGN 13.50 BGN Out of stock