Компютърна енциклопедия. Част 3

(0 comments)
-10%
20.00 BGN 18.00 BGN
Out of stock

Summery

Последната част на тритомника “Компютърна енциклопедия” - най-уважаваният и авторитетен хардуерен наръчник.

INFORMATION

add to favorites

Share

КОМПЮТЪРНА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ

14-ТО ИЗДАНИЕ
Ч
АСТ ТРЕТА

Независимо дали сте хардуерен експерт или любознателен ентусиаст, това е книгата, която ще промени живота ви.

Компютърна енциклопедия е стандартът в справочниците за PC хардуер и се използва от огромен брой PC професионалисти и любители по цял свят. В това най-ново 14-то издание легендарният автор Скот Мюлер е добавил най-актуална информация за последните компютърни технологии. Задълбочено и балансирано са разгледани всички ключови PC компоненти: процесори, дъни платки, памети, BIOS, IDE и SCSI интерфейси, дискови, оптични устройства и устройства със сменяеми носители, видео и аудио хардуер, USB, FireWire, свързване към Internet, локални мрежи, захранващи блокове и дори PC кутии. Книгата съдържа още подробен индекс за бърза диагностика на над 250 хардуерни проблема и изчерпателен технически речник.

Компютърна енциклопедия е написана за хора, които ще избират, инсталират, конфигурират, поддържат и ремонтират компютърни системи, използвани от тях или техните фирми. За да правите всичко успешно, ви е необходимо познание, много по-високо от това на средния потребител. Тук ще достигнете това ниво на познание.

Горещи теми в трета част:

 • Свързване с Интернет
 • Локални мрежи
 • Захранване и шаси/кутия
 • Преносими компютри
 • Изграждане или ъпгрейд на системи
 • Диагностика, тестване и поддръжка на PC-та
 • Файлови системи и възстановяване на данни
 • Речник на термините
 • Информация за контакт с основните производители
 • Индекс за отстраняване на проблеми
 • Списък на акронимите

Скот Мюлер е най-уважаваният и авторитетен хардуерен експерт в индустрията. В своите семинари по поддръжка и ъпгрейд на РС системи е обучил хиляди компютърни професионалисти и любители. От неговата Компютърна енциклопедия вече са продадени над 2,2 милиона копия. Това го превръща в най-четения автор на литература за компютърен хардуер в цял свят, а книгата му – в класика. Скот е водил семинари по всички краища на света и е обучил хиляди технически лица по поддръжка на персонални компютри – в САЩ, Канада, Австралия и Европа. Негови статии се появяват в най-реномираните издания на компютърна тематика. Той е чест гост в различни телевизионни и радио програми.

www.upgradingandrepairingpcs.com

Останете на гребена на вълната при непрекъснато развиващите се хардуерни технологии! Web сайтът на Скот ви помага да се информирате за всички нови технологии и стандарти, като включва и видеоклипове, които можете да си свалите във формат за Windows Media Player. На сайта ще намерите и PDF файлове заедно с куп други материали. Ще ви заинтригуват и статиите, появяващи се всеки месец.

 

-10 % Компютърна енциклопедия. Част 3 Скот Мюлер 20.00 BGN 18.00 BGN Out of stock


-10 % Компютърна енциклопедия. Част 3 Скот Мюлер 20.00 BGN 18.00 BGN Out of stock
-10 % Компютърна енциклопедия. Част 3 Скот Мюлер 20.00 BGN 18.00 BGN Out of stock

Other books by this author

-10 % Out of stock Скот Мюлер 22.50 BGN 25.00 BGN
-10 % Out of stock Скот Мюлер 18.00 BGN 20.00 BGN