Не заспивай – Второ издание

(0 comments)
-10%

Author: John Verdon

18.99 BGN 17.09 BGN
Out of stock

Summery

Дългоочакваното ново издание на петия роман на Джон Вердън е тук! Заплетено и смразяващо кръвта приключение с гениалния детектив Дейв Гърни, което заплита сънища и реалност и държи читателя на нокти до последната страница.
Read an excerpt

INFORMATION

add to favorites

Share

Убийство чрез кошмар. Зловещ сън, предизвикал смърт. Четири трупа и един повтарящ се кинжал. Нима е възможно?


Четирима мъже се самоубиват в различни краища на страната. На пръв поглед нямат нищо общо помежду си. Освен че са се оплаквали от един и същи повтарящ се кошмар. Сън, в който присъства кинжал с инкрустирана в дръжката вълча глава. По-късно всеки от четиримата си прерязва вените именно с такъв кинжал. Медиите раздухват как преди самоубийството си всеки от мъртвите е ходил на хипнотичен сеанс при един и същи специалист – скромния хипнотизатор Ричард Хамънд.
Публично обвиненият в четири убийства, извършени чрез кошмар, доктор Хамънд живее в планинска хижа близо до уединения пансион „Вълчето езеро”, който e известен с редица нещастни случаи, настъпили при странни обстоятелства.
Дейвид Гърни е силно привлечен към мистерията, макар да не го признава пред съпругата си. За негова изненада тя не само няма нищо против намесата му, но дори настоява да се присъедини към него заради сенките в собственото си минало... Сенки, които са готови да погълнат и двама им.
За всеки, който се докосва за първи път до най-заплетеното приключение на Дейв Гърни, новото издание на „Не заспивай” ще се превърне в спиращо дъха изживяване. Защото тук кошмари и реалност се сливат и ще прогонят съня ви. Докато не стигнете до последната страница.



Преди да се посвети на писането, Джон Вердън работи на няколко отговорни позиции в рекламни агенции. Също като героя си напуска големия град и се заселва в провинциалната част на Ню Йорк, където живее и до днес със съпругата си. „Намисли си число“ е дебютният му роман, който се превръща в световен бестселър. След него нестандартният трилър майстор поднася на читателите „Затвори очи“, „Не дърпай дявола за опашката“, „Питър Пан трябва да умре“, „Не заспивай“, „Запали реката“ и „Стой далеч от Хароу Хил“.
-10 % Не заспивай – Второ издание John Verdon 18.99 BGN 17.09 BGN Out of stock
Преди да се посвети на писането, Джон Вердън работи на няколко отговорни позиции в рекламни агенции. Също като героя си напуска големия град и се заселва в провинциалната част на Ню Йорк, където живее и до днес със съпругата си. След разтърсващия успех на феноменалния му дебют „Намисли си число“ нестандартният трилър майстор поднася на читателите си „ Затвори очи“, „Не дърпай дявола за опашката“, „ Питър Пан трябва да умре“, „Не заспивай“, „ Запали реката“ и „Стой далеч от Хароу Хил“. „Змийско гнездо“ е най-новият роман от превърналата се в световен бестселър поредица за детектив Гърни.

-10 % Не заспивай – Второ издание John Verdon 18.99 BGN 17.09 BGN Out of stock
-10 % Не заспивай – Второ издание John Verdon 18.99 BGN 17.09 BGN Out of stock

Other books by this author

-10 % Стой далеч от Хароу Хил John Verdon 17.09 BGN 18.99 BGN
-10 % Питър Пан трябва да умре – Второ издание John Verdon 17.09 BGN 18.99 BGN
-10 % Запали реката – Второ издание John Verdon 17.09 BGN 18.99 BGN
-10 % Змийско гнездо John Verdon 19.80 BGN 22.00 BGN
-10 % Out of stock John Verdon 17.09 BGN 18.99 BGN
-10 % Out of stock John Verdon 17.09 BGN 18.99 BGN