Illustrator 9 Професионални техники и трикове

(0 comments)
-10%
35.00 BGN 31.50 BGN
Out of stock

Summery

В тази книга ще намерите стотици необходими съвети, трикове и техники стъпка по стъпка, предоставени от десетки от най-известните художници, работещи с Illustrator.

INFORMATION

add to favorites

Share

Illustrator 9

ПРОФЕСИОНАЛНИ ТЕХНИКИ И ТРИКОВЕ

Луксозно цветно издание

Компакт-дискът съдържа:Софтуер (tryout версии) :

  • Adobe: Illustrator 9.02, Streamline 4.0
  • Macromedia: Flash 5, Dreamweaver 4, Fireworks 4, Freehand 10
  • Plugins: Vertigo 3D, VectorStudio, Sapphire, AutoFX, Hotdoor, Avenza

И още:

  • потребителски четки, _Actions (действия), трикове, упражнения и много други...

"Без съмнение най-полезната книга за Adobe Illustrator. Тя съдържа чудесна смес от информационни елементи: създавани стъпка-по-стъпка илюстрации от дизайнери на световно ниво ... и бързи съвети, разхвърляни навсякъде"

Jay Nelson, главен редактор на Design Tools Monthly

"Напреднах в познанията си за Illustrator 9 за рекордно кратко време. Уроците на Illustrator 9 Wow! за прозрачността и изолирането на преливанията буквално ме спасиха."

Nancy Stahl, илюстратор

"Ако търсите учебен материал, наистина свързан с художествената практика, това е книгата, която ви трябва. Тя е задълбочена и стегната, добре написана и привлекателна... Когато е необходимо да разбера как дадена функция на Illustrator засяга художниците, ще погледна тук."

Wendy Crumpler, Photoshop, Painter and Illustrator Side by Side

Дори не си помисляйте за Adobe Illustrator 9 без тази книга в ръцете си! Независимо дали сте начинаещ потребител на Illustrator или опитен професионалист, ще намерите стотици необходими съвети, трикове и техники стъпка по стъпка, предоставени от десетки от най-известните художници, работещи с Illustrator. Шарън Стойер и нейният екип от професионалисти представят най-добрите илюстрации и техники, за да ви покажат как да обогатите творческите си способности с мощния арсенал на Illustrator 9. Най-атрактивните функции включват:

Transparency (Прозрачност)

 • Как да създадете светлосенки, ползвате маска за непрозрачност, управлявате групи за отсичане, тонирате сканирани изображения с режими на смесване, създавате меки контури, ползвайки преливания или редактируеми ефекти.
 • Кога да селектирате, да посочвате цели и как да работите с революционно новата палитра Appearance.

Усвояване на множествени стилове и "живи" ефекти

 • Преобразувайте просто графично изображение в ръчно рисуван ескиз
 • Разработете потребителски стил за релефност или хвърлени сенки
 • Приложете "живи" ефекти, които могат да бъдат редактирани във всеки момент
 • Копирайте или пренесете ефекти от един обект, група, слой или подслой към друг

Техники за напреднали

 • Маски за непрозрачност
 • Обсъждане на новата палитра Layers
 • Демистифициране на мрежовия градиент
 • Отлични нови възможности за текста!
 • Плътно написана глава за четките (включително специално допълнение за четките от Сенди Коен)

Плюс

 • Съвети по разделителната способност и печата в Illustrator 9

Шарън Стойер преподава компютърна графика в художествени училища и учебни центрове из цялата страна. Нейните живописни платна и компютърни илюстрации се появиха в множество книги и списания и са експонирани в национални изложби. Тя получи наградата Faber Birren Color Award и Windsor Newton Award за живопис.

Стивън Гордън е картограф, специализиран в градски карти и изображения на местности. Преди да основе своята компания Cartagram, Гордън е работил като системен инженер по автоматизирана картографска програма, разработвайки потребителските интерфейси, техническата и потребителска документация.

Сандра Олвис е дизайнерка повече от 15 години, първо като илюстратор в Медицинския факултет на Калифорнийския университет в Сан Диего. Сега тя работи в групата за разработване на потребителски интерфейси при Adobe Systems. Сътрудник в няколко книги, включително The Illustrator 8 Wow! Book и Design Essential, 3rd Edition, тя преподава и в семинари и учебни класове по няколко софтуерни продукта, включително Adobe Illustrator.

Санди Коен работи в областта на настолната издателска дейност повече от 12 години. Тя е координатор по графични въпроси за New School Computer Instruction в Ню Йорк. Санди е автор на няколко наръчника Visual QuickStart Guides и е съавтор на Real World Adobe Illustrator 9. Тя ползва Illustrator от 1988.

 

Изисквания към системата:

Междуплатформени: 64 МВ RAM, CD-ROM устройство, разделителна способност на монитора 800 х 600

Macintosh: Power PC процесор, Mac OS 8.5 или следваща

Windows: Intel Pentium или по-бърз процесор, Microsoft Windows 98/NT4/2000

-10 % Illustrator 9 Професионални техники и трикове Шарън Стойер, Стивън Гордън, Сандра Олвис и др. 35.00 BGN 31.50 BGN Out of stock


-10 % Illustrator 9 Професионални техники и трикове Шарън Стойер, Стивън Гордън, Сандра Олвис и др. 35.00 BGN 31.50 BGN Out of stock
-10 % Illustrator 9 Професионални техники и трикове Шарън Стойер, Стивън Гордън, Сандра Олвис и др. 35.00 BGN 31.50 BGN Out of stock