Магични мистерии - книга 1

(0 comments)
-10%
14.99 BGN 13.49 BGN
Out of stock

Summery

Магическа поредица за деца, която крие приятни изненади както за младите, така и за (не дотам) порасналите читатели! Книгата на обичания актьор Нийл Патрик Харис не е просто роман. Тя е истинско ковчеже, пълно с шифри, кодове и дори фокуси. Отваряй си очите на четири и ще откриеш между кориците нещо повече от вълнуваща история – ще научиш как да станеш магьосник!
Read an excerpt

INFORMATION

add to favorites

Share

От обичния актьор Нийл Патрик Харисносител на многобройни отличия, идва магическата поредица за деца, която крие приятни изненади както за младите, така и за (не дотам) порасналите читатели!

Картър е най-сръчният и находчив млад фокусник, когото ще срещнеш!
Останал без родители твърде рано, той отраства при лукавия си чичо Слай – дребен мошеник, който го научава на всевъзможни трикове. Докато един ден момчето решава, че не може да понася повече скитническия живот, изпълнен с измами, и избягва, за да потърси късмета си. Съдбата – и един много цветен влак – го отвеждат в тихото градче Минерал Уелс, което нашепва обещания за спокойствие и истински дом. Там Картър за първи път среща приятели в лицето на трима особняци като самия него: Лейла, Тео и Ридли. Любовта към фокусите неусетно сближава децата, но докато приятелството им укрепва, те ще се изправят срещу огромна заплаха. В града е пристигнал Грандиозния панаир на злия Б. Б. Босо, който крои престъплението на века! Само четирите хлапета могат да се изправят срещу злосторниците и да ги победят в собствената им игра.


„Прочетох тази книга с вълнение, с възторг и с все по-натрапчивото чувство, че ще ме накара да изчезна.“
Лемъни Сникет 
-10 % Магични мистерии - книга 1 Neil Patrick Harris 14.99 BGN 13.49 BGN Out of stock
Нийл Патрик Харис е световноизвестен актьор, продуцент, режисьор, телевизионен водещ и писател. От 2011 до 2014 оглавява Академията по магически изкуства в качеството си на неин президент. Живее в Харлем, Ню Йорк, със семейството и двете си прекрасни кучета. „Магични мистерии“ е първият му роман за деца.

-10 % Магични мистерии - книга 1 Neil Patrick Harris 14.99 BGN 13.49 BGN Out of stock
-10 % Магични мистерии - книга 1 Neil Patrick Harris 14.99 BGN 13.49 BGN Out of stock

Other books by this author

-10 % Магични мистерии - книга 2 Neil Patrick Harris 14.39 BGN 15.99 BGN