Лара

(0 comments)
-10%
14.99 BGN 13.49 BGN
Out of stock

Summery

Емоционална като песен на Queen, хапливо откровена като Кари Брадшоу, многолика като всяка жена, хаотична, като времето, в което израства, и неподправено истинска като самата себе си. Запознайте се с Лара от „Лара“. Това е роман, който може да ви ядоса, да ви зарадва, да ви разсмее, но няма да ви остави безразлични.
Read an excerpt

INFORMATION

add to favorites

add to goodreads

Share

Лара има съпруг, две деца, три гардероба с рокли и кратък списък с убеждения, които следва. Няма задръжки, когато споделя. Разказва откровено за детството, за изневерите, за всички свои страхове и многобройни грешки. 
Ще обикнете Лара. Ще я презирате. Ще обичате да я мразите. Може би понякога дори ще откривате частица от зеления й поглед срещу вас в огледалото. Защото Лара иска всичко – да е прекрасна майка, стихийна бизнес дама, страстна любовница и любяща съпруга – роли, за които скрито или явно мечтаят милиони жени по света. 
„Лара“ ще ви преведе през трийсет и девет години от един живот, който се случва между Австралия и България, между дома и офиса, между семейното легло и хотелски стаи в Барселона, между „какво ще кажат хората“ и „какво искам аз“. Ще ви върне назад към годините на „Шатовалон“ и образцовите домове и ще ви накара да погледнете напред с усмивка. Ироничен, неподправено истински и хапливо откровен, „Лара“ не е просто „женски“ роман, той е роман жена – многолик, хаотичен, изпъстрен с противоречиви настроения и много любов. Роман, в който има всичко.

Последвайте Лара в Instagram
-10 % Лара Ния Йотова 14.99 BGN 13.49 BGN Out of stock
Ния Йотова черпи вдъхновение от собствения си живот. Подобно на своята героиня, Ния завършва актьорско майсторство в Сидни, работи в IT сферата и от дете е изкушена от литературата. „Лара“ е първият й роман.

-10 % Лара Ния Йотова 14.99 BGN 13.49 BGN Out of stock
-10 % Лара Ния Йотова 14.99 BGN 13.49 BGN Out of stock