Сенки в снега

(0 comments)
-10%
eBook
13.59 BGN 12.23 BGN
How to read with Bookpad in 3 easy steps on your phone or tablet?
Buy eBook on Bookpad.eu
Download Bookpad on Android or iPhone / iPad
Read the book you purchased on the Bookpad app.
Read with Bookpad?

Summery

Зима е, но главен инспектор Арман Гамаш търси спасение от една по-различна буря сред живописните улички на град Квебек, в уютна англоезична библиотека, където царят покой и безвремие. Докато в мазето й е намерено тялото на скандален археолог. Гамаш се отказва от почивката си, за да разреши мистерия, чиито корени се простират векове назад във времето…
Read an excerpt

INFORMATION

add to favorites

add to goodreads

Share

Град Квебек е в ледената прегръдка на зимата – смразяващо студена и изключително красива. Главен инспектор Арман Гамаш се възстановява от травмиращ инцидент и търси утеха в очарователна английска библиотека, зачетен в томове, които никой не е разгръщал от векове. 
Докато един ден в мазето на Литературно-историческото дружество е намерено тялото на скандален археолог. Мъж, приживе обсебен от търсенето на останките на Самюел дьо Шамплен – основателя на Квебек. Въпреки нежеланието си Гамаш неусетно се впуска в разследване на мистериозни събития, които се простират четиристотин години назад във времето… 
Междувременно от Трите бора всеки ден пристига ново писмо от Габри: Защо му е на Оливие да мести трупа? Няма логика. Знаеш, че той не е убиецът. Гамаш е все по-разколебан във вината на младия мъж, осъден за убийство. Възможно ли е инспекторът и екипът му да са допуснали фатална грешка? 
История и настояще се сблъскват на територията на приказния Квебек, а Арман Гамаш преживява наново ужасните събития от последните месеци, за да загърби сенките от собственото си минало.
-10 % Сенки в снега Луиз Пени 16.99 BGN 15.29 BGN Out of stock
Луиз Пени е единствената в света седемкратна носителка на литературния приз „Агата Кристи”. Романите й са преведени на повече от трийсет езика и са издадени в многохилядни тиражи.

-10 % Сенки в снега Луиз Пени 16.99 BGN 15.29 BGN Out of stock
-10 % Сенки в снега Луиз Пени 16.99 BGN 15.29 BGN Out of stock

Other books by this author

-0 % Убийството на художника Луиз Пени
-0 % Убийствено студена Луиз Пени
-0 % Жестокият месец Луиз Пени
-0 % Отровни думи Луиз Пени
-10 % Измамна светлина Луиз Пени 12.23 BGN 13.59 BGN
-10 % Красива мистерия Луиз Пени 12.23 BGN 13.59 BGN