Серафина и черният плащ

(0 comments)
-10%

Author: Robert Beatty

14.90 BGN 13.41 BGN
Out of stock

Summery

Запознайте се със Серафина – едно доста необичайно 12-годишно момиче, което се впуска в опасно разследване, изпълнено със спиращи дъха изпитания, непобедими врагове и древна магия! Писателят Робърт Бийти създава завладяващ детски роман с ярки и убедителни герои, в който мистерия, магия и исторически факти се смесват в едно вълнуващо и неустоимо цяло.
Read an excerpt

INFORMATION

add to favorites

add to goodreads

Share

60 седмици бестселър на New York Times
Детска книга №1 за 2015 г. на Goodreads
1 МИЛИОН тираж в САЩ и Великобритания

Звукът приближаваше все повече, докато в един момент силуетът с черния плащ стигна до покоите на Брейдън.
Спря. Не помръдваше. Сякаш ги усещаше от другата страна на вратата. Знаеше, че са в стаята.
Серафина чуваше дишането му. Усети противната воня, която се носеше от плаща и проникваше в стаята през процепа на вратата.
Черният плащ започна да се приплъзва бавно. Чу се зловещото му потракване. 
Дръжката на вратата се завъртя...

Никога не сте срещали момиче като Серафина.

На дванайсет, тя е дребничка за възрастта си, дяволски грациозна и безшумна, с очи – жълти като кехлибар. Живее във великолепен замък, но съвсем не е принцеса. Отраснала е в подземието на голямата къща и никой освен грубоватия ѝ, но сърдечен баща не знае за съществуването ѝ. Въоръжена с най-тихата стъпка и най-острите сетива, които можете да си представите, Фина броди тайно из заплетените коридори на имението „Билтмор“, скришом чете книги от огромната библиотека и наблюдава обитателите му, за да разнообрази ежедневието си. 
Една нощ от „Билтмор“ започват да изчезват деца, но възрастните от голямата къща и детективите, които идват от близкия град, са безпомощни пред тайнствения похитител. Само Серафина е зървала страховития мъж с черен плащ, който стои зад отвличанията. Сега тя е единствената надежда за спасение на изчезналите деца и е решена да разплете мистерията на всяка цена.
С помощта на новия си (и единствен) приятел Брейдън и на неговия предан доберман Фина се впуска в опасно разследване, изпълнено със спиращи дъха изпитания, непобедими врагове и древна магия. 

Робърт Бийти

Робърт Бийти създава завладяваща поредица от детски романи с ярки и убедителни герои, в която мистерия, магия и исторически факти се смесват в едно вълнуващо и неустоимо цяло. Първата книга от трилогията – „Серафина и черният плащ“, печели престижната литературна награда Пат Конрой в категорията за детски книги и се превръща в бестселър на Amazon, Barnes & Noble, Publishers Weekly и New York Times. 

През 2015 година става най-харесваната детска книгa в Goodreads.

Приключението „Серафина и черният плащ“ те очаква и във фейсбук в специалната група за български читатели и почитатели!
https://www.facebook.com/groups/serafinabg/


-10 % Серафина и черният плащ Robert Beatty 14.90 BGN 13.41 BGN Out of stock
Робърт Бийти живее в Ашвил, Северна Каролина, със съпругата и трите си дъщери. Вече е писател на пълен работен ден, но преди време се е занимавал с компютърни технологии и е един от пионерите на изчисленията в облак. Освен това е основател и бивш изпълнителен директор на Plex Systems и съосновател на www.beatty-robotics.com.

-10 % Серафина и черният плащ Robert Beatty 14.90 BGN 13.41 BGN Out of stock

Бийти представя омагьосваща мистерия през златистите очи на самотната Серафина… Всяка следваща улика добавя детайли към задълбочения портрет на младото момиче, което търси отговори за себе си и заобикалящия го свят. – Kirkus Reviews

Серафина е пленителен разказвач и с лекота примамва читателя в своя свят. – The Historical Novel Society

Мистерия със смела главна героиня, разкошно имение и изправящо косите приключение. – School Library Journal

-10 % Серафина и черният плащ Robert Beatty 14.90 BGN 13.41 BGN Out of stock

Other books by this author

-10 % Серафина и магическият жезъл Robert Beatty 13.41 BGN 14.90 BGN
-10 % Серафина и изгубеното сърце Robert Beatty 13.41 BGN 14.90 BGN