Убийствено студена

(0 comments)
-10%
15.99 BGN 14.39 BGN
Out of stock

Summery

Инспектор Арман Гамаш се завръща в Трите бора, за да разплете мистериозно убийство на площадката за кърлинг. В това време невидим враг от полицията крои пъклен план, за да унищожи детектива.
Read an excerpt

INFORMATION

add to favorites

add to goodreads

Share

Луиз Пени

Убийствено студена

разследванията на инспектор Гамаш

 

ТРИ ПОДОЗРИТЕЛНИ СМЪРТНИ СЛУЧАЯ И САМО ЕДИН ГАМАШ!

ДОБРЕ ДОШЛИ ОТНОВО В СВЕТА НА БРИЛЯНТНИЯ ДЕТЕКТИВ С НЕОБИКНОВЕН УМ – ИНСПЕКТОР АРМАН ГАМАШ!

Мраз е сковал идиличното планинско селце Трите бора. Наближава  Коледа – време за милосърдие, празнични песни и топъл пунш. Както и за ежегодния двубой по кърлинг в съседното градче, който по традиция отборът на Трите бора винаги губи. Тазгодишното състезание обаче никой няма да забрави. В най-вълнуващия миг е убит човек от публиката – най-мразената личност в околността. При това, без никой да забележи и при изключително странни обстоятелства. Местната полиция е слисана и не разполага с никакви следи по случая.

Но главен инспектор Арман Гамаш се завръща в Трите бора с екипа си от млади специалисти и се заема с разследването. В рамките на няколко дни се случват още два подозрителни смъртни случая, свързани или не с убийството на площадката за кърлинг. А докато разплита загадката около тях, самият Гамаш е изложен на опасност. Невидим враг от квебекската полиция е решен да го унищожи и крои подмолен план, за да постигне целта си...

 

Луиз Пени е единствената петкратна носителка на литературния приз „Агата Кристи”. Романите й са преведени на повече от трийсет езика и са издадени в многохилядни тиражи. Пени печели 11 литературни награди още с дебютния си роман „Убийството на художника”, а втората книга от поредицата за разследванията на инспектор Гамаш, „Убийствено студена”, продължава традицията и носи на авторката си нови призове.

Удивително, Пени успява да надмине великолепния си дебют. Гамаш е изумително сложен и запленяващ герой, който несъмнено ще се превърне в един от класическите детективи.

Kirkus Review

 

 

-10 % Убийствено студена Луиз Пени 15.99 BGN 14.39 BGN Out of stock
Луиз Пени единствената в света деветкратна носителка на литературния приз „Агата Кристи“ и е удостоена с Ордена на Канада за приноса й в литературата и канадската култура. Романите й са преведени на повече от трийсет езика и са издадени в многохилядни тиражи.

-10 % Убийствено студена Луиз Пени 15.99 BGN 14.39 BGN Out of stock
-10 % Убийствено студена Луиз Пени 15.99 BGN 14.39 BGN Out of stock

Other books by this author

-10 % Убийството на художника Луиз Пени 14.39 BGN 15.99 BGN
-10 % Жестокият месец Луиз Пени 14.39 BGN 15.99 BGN
-10 % Камъкът на смъртта Луиз Пени 14.39 BGN 15.99 BGN
-10 % Отровни думи Луиз Пени 15.29 BGN 16.99 BGN
-10 % Сенки в снега Луиз Пени 15.29 BGN 16.99 BGN
-10 % Измамна светлина Луиз Пени 15.29 BGN 16.99 BGN