Доктор Ум

(0 comments)
-10%
15.00 BGN 13.50 BGN
Out of stock

Summery

Написана от дипломиран лекар, това е книга, която ще ви предложи безспорни доказателства, че човешкото тяло притежава вродена способност да се самолекува и единственото, което ни е нужно, за да я отключим и използваме, е нашият ум.

INFORMATION

add to favorites

Share

д-р Лиса Ранкин

 

лечение без лекарства

Доктор УМ

НАУЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ЦЕЛЕБНАТА СИЛА НА МИСЪЛТА

 

 

Д-р Ранкин разкрива нов начин да обединим брилянтните достижения на съвременната наука с мъдростта на сърцето.“

Марта Бек, бестселър автор на New York Times

 

„Подгответе се тази книга да ви изуми и… да ви излекува.“

Джонатан Фийлдс, основател на проекта Good Life

 

След осемгодишна клинична практика с непоколебима вяра в догматичните принципи на съвременната медицина д-р Лиса Ранкин започва да си задава въпроса: Ами ако ние, лекарите, грешим? Всеки от нас е ставал свидетел на случаи, които науката просто не може да обясни – ами ако тялото наистина  притежава способността да се самолекува?

Твърдо решена да отговори с научни доказателства, д-р Ранкин започва проучване, което обхваща най-авторитетните медицински издания и се базира на опити в най-престижните университети. Резултатът е „Доктор Ум“. Превърнала се в световен бестселър, тази книга предлага:

-        Безспорни доказателства, че човешкото тяло притежава вродена способност да се самолекува и единственото, което ни е нужно, за да я отключим и използваме, е нашият ум;

-        Метод за самодиагностика на дисбалансите в нашия живот: сексуални, професионални, финансови и творчески, които са в основата на здравословните проблеми;

-        Коренно нов и различен модел на благополучие с шест стъпки за самоизцеление, който подготвя тялото за истински чудеса.

„Написах тази книга за скептиците, към които аз самата се числях преди години – казва Лиса Ранкин… – За всеки, който някога е боледувал, за всеки, чийто любим човек се е разболявал, и за всеки, който иска да се предпази от болести. Позволете ми да ви помогна да излекувате мислите си, за да може тялото ви да ги последва.”

 

 

-10 % Доктор Ум д-р Лиса Ранкин 15.00 BGN 13.50 BGN Out of stock


-10 % Доктор Ум д-р Лиса Ранкин 15.00 BGN 13.50 BGN Out of stock
-10 % Доктор Ум д-р Лиса Ранкин 15.00 BGN 13.50 BGN Out of stock