Шифърът на Камелот

(0 comments)
-10%
16.99 BGN 15.29 BGN
Out of stock

Summery

Съвременните религиозни конфликти, древни предсказания, актуални терористични практики и един въпрос, които преобръщат представите за крал Артур!

INFORMATION

add to favorites

add to goodreads

Share

Сам Крайстър

 

Шифърът на Камелот

СВЕТОВЕН БЕСТСЕЛЪР

 

 

Вековна история, съвременни убийства и разтърсващ въпрос: Легенда ли е всъщност крал Артур?

 

Нов провокативен исторически трилър от автора на бестселъра „Тайната на Торинската плащаница“.

 

Под звездите на Уелс един стар мъж се буди от зловещо предсказание. От другата страна на Атлантика американски антиквар лежи прободен в магазина си. В Сан Франциско Мици Фалън започва нова работа във ФБР. Когато се оказва, че антикварят е убит заради безценна келтска реликва, Мици тръгва по следите на мистерия, която се простира от Белия дом и днешното американско правителство до древността и един човек, отхвърлен като мит. Крал Артур.  

В „Шифърът на Камелот“ световният бестселър автор Сам Крайстър събира в едно вечните исторически митове и съвременните религиозни конфликти, свързва древни предсказания с актуални терористични практики и задава въпроси, които преобръщат представите за крал Артур.

 

Сам Крайстър е носител на многобройни телевизионни награди за документални филми, посветени на научни открития, серийни убийства и отвличания. Работи едновременно като режисьор, продуцент, водещ, репортер и – най-голямата му страст – писател. В романите му се смесват равни дози размах на действието, усет към детайла и историческа мистика, за да се получи първокачествен трилър коктейл.

 

 

-10 % Шифърът на Камелот Сам Крайстър 16.99 BGN 15.29 BGN Out of stock


-10 % Шифърът на Камелот Сам Крайстър 16.99 BGN 15.29 BGN Out of stock
-10 % Шифърът на Камелот Сам Крайстър 16.99 BGN 15.29 BGN Out of stock

Other books by this author

-10 % Out of stock Сам Крайстър 13.50 BGN 15.00 BGN
-10 % Out of stock Сам Крайстър 15.29 BGN 16.99 BGN
-10 % Out of stock Сам Крайстър 17.99 BGN 19.99 BGN